Over de site

Aukjeswereld is een persoonlijke blog, waarin ik vooral schrijf over het moederschap, lifestyle, onderwijs en fashion. Mijn eerste artikel op deze blog kwam op 30 juni 2015 online en daarvoor heb ik een aantal maanden voor een andere mamablog geschreven.

Ik ben begonnen met deze blog omdat ik het ontzettend leuk vind om de dingen die we samen doen en mee maken, dingen waar we tegen aan lopen, dingen die we mooi vinden of waar we enthousiast over zijn te delen. Ook deel ik graag foto’s, dus daarom zullen er op mijn blog ook veel foto’s verschijnen. Na anderhalf jaar lang verschillende blogs van anderen te hebben gelezen heb ik besloten om mijn eigen blog te beginnen.

Elke dag verschijnt er om 6.00 uur een artikel online, één keer in de week (zondag) is dat een fotodagboek en de rest van de artikelen zijn wisselend (shoplogs, reviews, fashion, tags, persoonlijke artikelen, artikelen over het onderwijs en random artikelen), kortom, een echte blog voor iedereen die het leuk vindt om te lezen.

Ik vind het erg leuk om samenwerkingen aan te gaan met webshops en bedrijven, bijvoorbeeld het reviewen van producten of voor een leuke winactie. Eerder werkte ik al o.a. samen met AlimroseB.NosyCre8, De Letterfee, Eerlijk speelgoed, FeestwinkelXLHonni, Ikbenzomooi, Kayasieraden, Lief! lifestyle, Lostmyname, Lucardi, Rosti Mepal, Sacha shoes, Sans-online, SES CreativeSevenbienWestwing en Yoursurprise en nog veel meer.

Mijn statistieken van januari 2017 zijn (Google analytics) 

Unieke bezoekers: 24.000+    Sessies: 36.000+   Facebook likes: 1267+   Instagram volgers: 1520+

Heb je verder nog vragen, tips, opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl of vul het contact formulier in en ik zal zo snel mogelijk reageren!letter banner

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge