Mijn baby wishlist (oepsie…)

bevallingZodra we wisten dat we weer een dochter zouden krijgen, zei Maikel tegen mij “maar dan hebben we alles nog toch? Hoeven we eigenlijk niks meer te kopen?” Nou schat, eigenlijk zijn er nog wel een aantal dingen die ik graag zou willen hebben…

  1. Een babynestje! En dan het liefste die van Done by Deer, de roze variant 😉 Dit lijkt me ideaal om de baby in te leggen. Lekker comfortabel, toch een knus gevoel voor mini en lekker veilig om bijvoorbeeld mee in bed te nemen. Heerlijk ding lijkt me dit!
  2. Een cosleeper. Bij Aukje hadden we gewoon een los wiegje naast ons bed staan, maar ik heb eigenlijk bedacht dat ik dit keer toch wel heel erg graag een cosleeper wil. Eens even kijken of die er ook zijn in de juiste hoogte voor onze hoge boxspring.
  3. Een babyset voor in onze TrippTrapp kinderstoel. Lijkt me gezellig om dan met z’n vieren aan tafel te kunnen zitten. En ik denk dat Aukje tegen die tijd wel op een gewone stoel kan zitten dus dan kan de TrippTrapp worden gebruikt voor mini.
  4. Een nieuwe babyfoonDe babyfoon die we nu hebben ben ik eigenlijk niet helemaal tevreden over, want ik vind het bereik niet ver genoeg. Het liefste zou ik er een paar mee naar huis willen nemen om te testen. Toch maar eens navragen of dat misschien kan.
  5. Een nieuw boxkleed. We hebben nu een Woezel en Pip boxkleed en ik vind hem niet meer zo mooi (oeps). Het liefste zou ik denk ik iets met zachtroze willen.
  6. En als laatste een nieuw eerste pakje. Zodat allebei de meiden hun eigen eerste pakje hebben. Wel zo leuk toch? (En misschien koop ik ook wel en nieuw tweede, vijfde en dertigste pakje hihi 😉 )

collage-2016-10-09Valt nog best wel mee toch 😉 Wie weet wat er nog meer op mijn wishlist bijkomt… Wilde jij bij je tweede zwangerschap ook een aantal nieuwe spulletjes?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.