De gekke dingen die ik doe om mijn baby in slaap te krijgen

baby in slaap krijgenDus jij dacht dat je ver ging door met de auto rondjes te gaan rijden om je baby in slaap te krijgen? Nou nee hoor, ik haal ook de vreemdste capriolen uit om ervoor te zorgen dat Emmi slaapt. Het ene succesvoller dan het andere…

Dat Emmi een moeilijke slaper is, had je vast al meegekregen. Waar de meeste baby’s lekker slaperig worden van een badje of een autoritje, werkt dit bij Emmi volledig averechts. Dus dan ga je op zoek naar dingen die wel werken. En dat kunnen soms hele gekke dingen zijn… Gelukkig ben ik niet de enige, Dank je wel Tamara voor je inspiratie voor dit artikel!

  • Stofzuigen met Emmi in de draagdoek. Erg succesvol want; geluid en beweging.
  • Met het babynestje om Emmi heen gevouwen, borstvoeding geven. Hopende dat ze tijdens het voeden in slaap zou vallen en dat ik haar dan weg zou kunnen leggen.  Niet zo succesvol want A; het voedt voor geen meter en B; ze werd alsnog wakker toen ik haar weg wilde leggen.
  • Emmi rechtop vasthouden en de diepste squats maken die ik ooit heb gemaakt. Erg succesvol, Emmi slaapt en ik train tegelijkertijd mijn kont.
  • Emmi in de Doomoo en met Doomoo en al op en neer gaan. Alleen succesvol bij Maikel want ik hou dat maar vijf minuten vol.
  • Half in de cosleeper hangen om Emmi te voeden terwijl ze ligt. Niet zo succesvol, het bedje bewoog bij het eruit kruipen dus Emmi schoot weer wakker.
  • Op haar zij, tussen twee kussens in leggen en zo proberen om haar duim in haar mondje te houden. niet succesvol. Ze draaide steeds terug op haar rug en haar duim floepte steeds uit haar mond.
  • Met de maxi-cosi heen en weer wiegen als een soort slingerschommel. Half succesvol, tijdens het schommelen is ze stil maar o wee als je stopt…
  • De draagdoek als een hangmatje in de box hangen. Niet zo succesvol, na tien hoopvolle minuten zette ze het toch echt weer op een krijsen.

Welke gekke dingen heb jij allemaal geprobeerd om je baby in slaap te krijgen?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.