Je Porte Mon Bebe Little No Tie Wrap + win!

je porte mon bebe little no tie wrapEen draagdoek die je niet hoeft te knopen, klinkt ideaal toch? Nou dat is het ook! Ik heb hem nog niet zo heel lang, maar ik kan alvast verklappen dat ik hem stiekem al veel heb gebruikt, mijn nieuwe favoriet voor in huis. De Je Porte Mon Bebe Little No Tie Wrap. En weet je wat nog veel leuker is? Ik mag er ook eentje weggeven!

Iedereen die mij kent of die regelmatig op de Hoeve komt, weet dat er vaak een baby op mijn rechterheup te vinden is. Niet omdat ze zelf niet kan of wil spelen, maar wel omdat Aukje graag op de Hoeve is (om te spelen, helpen of te vrijkonten met het personeel haha) en dan wil ik daar natuurlijk bij zijn. Omdat Emmi nog niet zelf kan lopen kan ik twee dingen doen, haar in de kinderwagen zetten of op mijn heup en zo achter Aukje aansjokken. Omdat Aukje ook graag in de keuken kijkt, is de kinderwagen niet zo’n handige optie, dus blijft de tweede optie over. Maar die lieve kleine Emmi weegt inmiddels ruim tien kilo en dus zijn mijn armen niet meer zo blij met het tillen. no tie wrapNou heb ik natuurlijk een draagzak, maar voor dat ene rondje door de Hoeve vind ik het eigenlijk weer teveel gedoe. Ondanks dat je hem zo om hebt, maar toch is het teveel moeite voor eventjes. Daarnaast zit ze dan echt wel met haar hele lijfje tegen mij aan waardoor ze niet zo vrij zit en weinig kan zien. Prima voor als we op pad gaan en ze voor langere tijd bij me zit, maar voor een rondje over de Hoeve misschien een beetje overdreven. Dus ik zocht eigenlijk een alternatief voor thuis. Voor als ik gewoon een rondje over de Hoeve wil maken. Iets dat ik snel om kan doen, waarin Emmi goed zicht heeft en waarbij ik geen last krijg van mijn arm, rug of nek van het tillen.no tie wrapToen kwam ik bij de Kleine Giraf deze prachtige doek tegen. De Je Porte Mon Bebe Little No Tie Wrap (een hele mond vol). Een doek die je niet hoeft te knopen en waarbij je de doek niet los hoeft te maken wanneer je je kindje er weer uitneemt. Ideaal! De doek heeft twee kleuren en is dus aan twee kanten te dragen, over de ring zit een zacht kussentje zodat het niet hard is tegen je lijf en de doek is geschikt voor baby’s van 3,5 tot 14 kilo! Verder kan je hiermee je baby op je heup dragen, maar ook op je buik wanneer je kindje nog kleiner is. Voor ons niet meer nodig, maar ideaal als je de doek al eerder in huis hebt.
no tie wrapToen ik de doek binnen kreeg was me meteen duidelijk hoe ik hem om moest doen, fijn! Ik heb er een hekel aan als het onduidelijk is doordat er geen handleiding bij zit of de handleiding simpelweg onduidelijk of onleesbaar is. Maar bij deze doek was het meteen duidelijk. Het is dan ook niet zo moeilijk haha maar toch. Ik deed de doek om, maakte hem wat strakker en stopte Emmi erin. Ze vond het meteen gezellig! Ik trok hem nog wat strakker en deed daarna het kussentje over de ringen. Emmi vond het meteen fijn, ik moest nog even wennen. Ik kreeg namelijk al snel last van mijn nek, maar toen ontdekte ik dat ik de stof in mijn nek wat meer moest verspreiden. Daarmee verdeel je het gewicht en dat scheelde enorm!no tie wrapIk ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe doek en heb hem dan ook al vaak gebruikt. Misschien heb je me er zelfs al wel mee zien lopen op de Hoeve. Ik gebruik hem in principe alleen thuis, maar ik kan me voorstellen dat hij ook ideaal is voor een kleine boodschap. Zeker als het dadelijk wat mooier weer is. Je legt de doek in de auto of doet hem al om, kindje erin, snelle boodschap en kindje er weer uit. Ideaal! Ik ben fan! Wil jij ook zo’n prachtige en fijne No Tie Wrap van Je Porte Mon Bebe winnen? Laat dan in een reactie weten welke kleur je wilt winnen. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 7 maart. Op 8 maart krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Kan je niet zolang wachten dan kan je hem onder andere hier kopen voor € 69,99.

Gefeliciteerd Elleke! Heel veel plezier ermee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.