Win een Sophie de Giraf muziek trekdoosje GESLOTEN

sophie de giraf muziekdoos

“Mama mag ik nog één keer aan het touwtje trekken?” Stiekem vindt Aukje het muziekdoosje ook erg leuk. Ik geef toe en ze mag nog een keer trekken. Meteen begint het vrolijke melodietje te spelen. En binnenkort mag een lief baby’tje hier elke avond naar luisteren. 

Vrienden van ons krijgen krijgen binnenkort hun derde kindje. Na twee kinderen wordt het steeds moeilijker om een kraamcadeautje te geven, want bijna alles hebben ze natuurlijk al. Maar op mijn vraag of ze misschien iets leuks van Sophie de Giraf wilde hebben kreeg ik al heel snel antwoord. Het muziekdoosje! De twee oudste kindjes hadden allebei hun eigen muziekdoosje dus ook baby nummer drie zou zijn eigen muziekdoosje krijgen.

Nou ben ik zelf een ontzettende fan van Sophie. Emmi had haar eigen bijtspeeltje, in de kerstboom hangen twee kerstballen van Sophie en Emmi kruipt dagelijks nog door de kruipbuis. Ik vind de kleuren fijn, mooi zacht en rustig en Sophie de Giraf heeft zelf ook gewoon zo’n vrolijk koppie. Nu zijn er tegenwoordig ontzettend veel leuke dingen te koop van Sophie de Giraf. Denk aan de bekende bijtspeeltjes, maar ook bestek, babycrèmes, nachtlampjes, badspeelgoed en nog veel meer. Fijn als je het graag rustig houdt voor je baby, zo kan je de hele babykamer in hetzelfde thema aankleden, inclusief speeltjes.

Als je aan het touwtje van de muziekdoos trekt, dan dansen Sophie de Giraf en haar vrienden vrolijk door het doosje. Ondertussen speelt een lief melodietje, dat ongeveer 40 seconden speelt. Voor de muziekdoos zijn geen batterijen nodig en door middel van het handige verstelbare bevestigingssysteem kan dit muziekdoosje bevestigd worden aan het babybedje, aan de handgreep van het autostoeltje of in de auto.

WIN!

Wil jij ook zo’n lief Sophie de Giraf muziekdoosje winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 2 januari. Op 3 januari krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Marleen! Heel veel plezier ermee. 

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.