Win een Sophie de Giraf artikel naar keuze! GESLOTEN

sophie de giraf

Sophie de Giraf, wie kent haar niet? Emmi vond haar geweldig toen ze nog kleiner was en nog steeds pakken alle kleine kindjes die bij ons zijn, als eerste Sophie uit de bak. Maar wist je dat er ook ontzettend veel ander Sophie de Giraf speelgoed is? Ik laat je vandaag een deel zien èn mag een Sophie de Giraf artikel naar keuze weggeven!

Sophie de Giraf is vooral bekend van het bijtspeelgoed en dan met name de giraf zelf. Maar Sophie heeft nog veel meer leuke spulletjes. Denk aan Sophie servies, Sophie kerstballen, Sophie knuffels, boekjes, badspeelgoed, speentjes, een Sophie babygym en nog veel meer. Maar zo is er dus ook ontzettend veel speelgoed te koop van Sophie. En omdat Sophie gewoon erg leuk is laat ik graag een paar van mijn favoriete Sophie de Giraf speelgoed zien.

sophie de giraf speelgoed

Misschien heb je van de zomer al gezien dat wij zelf de speeltunnel hebben. Super leuk als je kleine kindjes hebt. Maar zo zijn er bijvoorbeeld ook leuke stapelblokken, een kruiprol, puzzelblokken of een muziektelefoon te koop. Een speenkoord of een knuffeldoekje voor de allerkleinsten, of een piano of ontdekboekje. Al het speelgoed heeft prachtige, vrolijke kleuren, maar tegelijkertijd zijn de kleuren ook zacht waardoor het speelgoed geen hysterische uitstraling heeft. Eigenlijk is er van al het bekende babyspeelgoed wel een Sophie de Giraf variant. Iets met een zuignap voor op tafel, een zachte bal, een stapeltoren en boekjes, het is er allemaal. En als je kindje fan is van Sophie de Giraf, dan is het toch super leuk als hij ook op andere momenten met Sophie kan spelen?

WIN!

Wil jij wel Sophie de Giraf speelgoed naar keuze winnen? Laat dan in een reactie weten welk speelgoed je zou willen ontvangen. Op deze pagina vind je nog veel meer Sophie de Giraf speelgoed. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 22 november. Op 23 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Lisette, jij hebt gewonnen. Heel veel plezier met je prijs!

Doe je ook al mee met deze winacties:

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.