De eerste hapjes met de Stokke Newborn set

stokke newborn setAls je mij volgt op Facebook en Instagram dan kan het je moeilijk zijn ontgaan, we zijn begonnen met de eerste hapjes. Wat een feest zeg! En nu Emmi het eten onder de knie heeft zitten we ’s avonds dan ook gezellig met z’n vieren aan de keukentafel, super leuk!

Lekker rustig je avondeten eten terwijl je baby in de box ligt? Nee helaas, dat kennen wij niet. Wij maken namelijk alleen maar baby’s die een hekel hebben aan liggen. En geef ze eens ongelijk, dan zie je toch ook niks? Hartstikke ongezellig! Dus toen Aukje een baby was zetten we de zitzak op tafel zodat ze er toch een beetje bij was. Niet ideaal, want ze lag dan eigenlijk weer te hoog om er echt goed bij te zitten. Stokke bedacht daar een oplossing voor, de Newborn set voor op de TrippTrapp kinderstoel. Een soort kuipje wat je op de TrippTrapp kan zetten, waar je kindje al meteen vanaf de geboorte in kan, ideaal!

Nou moet ik eerlijk bekennen dat we de Newborn set pas sinds een maand echt veel gebruiken. De eerste drie maanden wilde Emmi er niet graag in. Dat lag overigens helemaal aan haar, want de newborn van mijn vriendinnetje deed niks liever dan de hele dag rondkijken vanuit zijn Newborn set. Verschilt dus toch per baby. Maar vanaf dat Emmi echt goed kan zien vindt ze het ook leuk. Lekker rondkijken en vooral erbij zijn. Want bijzijn is meemaken!stokke newborn setDe Stokke TrippTrapp kinderstoel is met de Newborn set te gebruiken vanaf de geboorte tot een maand of zes. De TrippTrapp zelf is te gebruiken vanaf zes maanden tot maar liefst 140 kilo. Je gebruikt hem na de Newborn set met het babyzitje en zodra je kindje de babyzit niet meer nodig heeft kan je hem gebruiken als gewone stoel. Doordat je de voetenplank in hoogte kunt verstellen kan je de stoel lang blijven gebruiken, ideaal. De Newbornset heeft een 5-punts veiligheidstuigje en een uitwasbare hoes. Ook zit er een speelgoedhanger bij die je er makkelijk op en af kunt halen. Vind je de hoes maar saai, dan kan je onder andere hier een leuke andere hoes shoppen. Keuze genoeg!Wij gebruiken de Newborn seat nu tijdens het koken, als ik met Aukje knutsel of een spelletje speel, als ik de fles klaar maak, tijdens de lunch en het avondeten en natuurlijk als Emmi zelf haar hapjes krijgt. Emmi vindt het heerlijk om een beetje rechtop te zitten en alles te bekijken en met hapjes geven is het ideaal omdat ze zo op de goede hoogte zit. En hoe gezellig is het dat we nu gewoon lekker met z’n vieren aan tafel zitten?! Zo leuk! En hopelijk leert Emmi dan ook wat beter te eten dan haar grote zus… Jong geleerd… 😉 stokke newborn set

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.