Blogbattle: Maak een leuk kerstkapsel

Blogbattle

Een weekje later dan de bedoeling was, maar hier is dan de zesde en tevens laatste challenge van onze blogbattle. Als laatste opdracht mochten we een leuk kerstkapsel bij één van de kinderen maken en dit is het bij ons geworden…

DE WINNAAR VAN DE VORIGE CHALLENGE

De vorige challenge is alweer drie weken geleden, maar we maakten dus een leuke Sinterklaas DIY. Dit keer was Merel de terechte winnaar, haar mooie jute krans won het van mijn deurhanger. De tussenstand staat nu dus op 4-1, dus benieuwd wat deze laatste challenge gaat brengen. Eigenlijk moest deze opdracht dus vorige week al online komen, maar we hadden het beiden te druk dus besloten we samen om de laatste opdracht een weekje te verzetten. Kimberly bedacht uiteindelijk deze opdracht, namelijk:

Maak een leuk kerstkapsel

De zesde en laatste challenge

Een kerstkapsel dus. Meteen dacht ik aan krullen, glitters, strikjes, goud en bling bling. Maar mijn tweede gedachte was dat het een kinderkapsel moest zijn en dus vooral ook gewoon leuk. En wat is er nou leuker dan Rudolph in je haar? Dus dat ging het worden!

kerstkapsel

Als eerste heb ik een staart gemaakt bij Aukje. Met een grote donut maakte ik er een knot van. In het midden van de knot heb ik met een schuifspeldje een rode pompon vastgezet, als neus. Voor het gewei gebruikte ik twee gouden chenilledraden en tot slot plakte ik twee stickerogen op de knot. Klaar is Rudolph! Aukje vond hem geweldig, dus ik denk dat ik hem zowel met Kerst thuis als met het Kerstdiner op school kan maken hihi.

Ben je nou ook zo benieuwd naar Merels uitvoering van de challenge? Kijk dan zeker even op www.lotuswritings.nl. En als je beide pagina’s hebt bekeken vergeet dan zeker niet om via Facebook te stemmen wie deze challenge heeft gewonnen. Heb je geen Facebook en wil je toch meestemmen, dan mag je natuurlijk ook gewoon een reactie onder onze blogs achter laten. Alvast bedankt voor het stemmen!

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

kerstkapsel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.