Mijn dagelijkse gezichtsverzorging

Geen fancy producten, geen lange routines, maar gewoon simpel, snel en budgetproof 😉 Mijn dagelijkse gezichtsverzorging…

Dagcrème

Elke ochtend begin ik met een lekker warme douche. Ik was mijn gezicht dan met alleen water, dat is voldoende en na het afdrogen voel ik mijn huid dan al echt trekken, laat staan als ik het nog ergens mee zou wassen. Dan smeer ik mijn gezicht en hals in met CC cream van Olaz. Deze is niet goedkoop, maar heel vaak in de aanbieding bij Kruidvat dus meestal betaal ik er € 10,- voor. Na de dagcrème breng ik mijn make-up aan.

Make-up doekjes

Aan het einde van de dag haal ik altijd mijn make-up eraf. Ik heb ik de puberteit ontzettend veel acné gehad en dus ben ik sindsdien heel voorzichtig en ga ik nooit naar bed voordat ik mijn gezicht heb gereinigd. Ik haal mijn make-up eraf met de Face Wipes van Cien (Lidl). Ik gebruik de roze variant, voor de gevoelige huid. Ik gebruik deze doekjes al jaren en elke keer als ik een ander merk probeer kom ik toch weer terug bij deze doekjes. Dit zijn gewoon de fijnste.

Reinigende Lotion

Als mijn make-up er helemaal af is, maak ik mijn huid echt helemaal schoon met twee watjes met Garnier Pure Active Reinigende Lotion. Als ik daarmee klaar ben weet ik echt zeker dat mijn huid heerlijk schoon is en dan kan ik naar bed. Ik ben te lui voor een nachtcrème, dus hier blijft het bij.

Te simpel?

Als ik dit zo nalees is het wel echt heel erg simpel hè, misschien niet eens waard om over te bloggen maar goed. Het staat er nu toch haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.