Blogprojecten die ik niet aan durf…

hot mama challengeIk ben dol op blogprojecten samen met andere bloggers. Kijk maar naar de Hot mama challenge en de Mommy and me make-over. Het bedenken van deze projecten vind ik super leuk, en ondank dat het ene project pas net is afgerond, bruist mijn hoofd alweer van de nieuwe ideeën. Overigens halen de meeste van die ideeën mijn blog niet…

  • Jouw vrouw mijn vrouw. Je kent het vast wel van de televisie. Hoe leuk zou het zijn als ik een week van gezin ruil met een andere vrouw. En dan natuurlijk iemand die totaal anders leeft dan wij. Leuk voor de kijkcijfers bezoekersaantallen. Maar ik denk dat ik toch even oversla. Stek je voor dat Maikel die andere vrouw leuker vindt 😉
  • Van huis wisselen. Ik pak mijn gezin op en ruil van huis met iemand aan de andere kant van het land. Of Zeeland, maar dan wel in de zomer graag. Maar dadelijk kom ik thuis en is mijn eigen huis vies of staat alles anders. Of misschien komen wij wel in een totale bende terecht. Hmmm, nee laat maar. Ik zoek wel naar een ander project.
  • My husband does my make-up. Best leuk toch? Bijna alle beautybloggers hebben wel zo’n video. Maar dit is eigenlijk alleen leuk als het een filmpje is en aangezien ik geen filmpjes maak en al helemaal niet weet hoe ik dat een beetje leuk in elkaar moet zetten enzo slaan we deze dus ook maar over.
  • Dress for succes. Als iemand anders moeite heeft met shoppen en we gaan samen op pad om een leuke outfit te scoren. Dit lijkt me nou echt zo leuk. Beetje de personal shopper uithangen. Wie weet biedt er zich nog wel een keer een slachtoffer aan 😉

Wat zou jij nou een leuk blogproject vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.