Our diary #103

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. Dit keer eentje tot en met vrijdag, omdat ik gisteren lekker uit eten ging en ik dus deze diary al vooraf klaar wilde hebben. Maar de zaterdag houd je gewoon van me tegoed!

Vorige week zondag was het heerlijk weer. De meisjes speelden lekker buiten, zo fijn!

En ondertussen deed ik lekker niks! Ik hou van rustige weekenden zonder plannen.

Maandag is boodschappendag. Emmi vindt het leuk om het karretje vooruit te duwen, dus soms komen we met blauwe enkels terug.

Na schooltijd nam Aukje een vriendje mee en omdat het nog steeds lekker weer was speelden ze lekker buiten. Maikel was vrij dus ik ging nog even snel naar de stad om wat spulletjes terug te brengen.

’s Avonds hielp Aukje met met het eten koken. Gezellig!

Altijd als ik ’s avonds nog even bij de meisjes ga kijken dan liggen ze helemaal onder de dekens uit. Is dat bij jullie thuis ook zo? Ik doe de dekens dan weer over ze heen, maar vraag me af of dat wel nut heeft.

Dinsdag begon Aukje in de klas met een boekje.

En Emmi ontdekte de huishoek. Volgens mij zou ik haar zo op school achter kunnen laten hihi. Daarna reden we samen door naar mijn nagelstyliste en toen we daarvan thuiskwamen kregen we gezellig visite.

Na school ging Aukje bij een vriendinnetje spelen dus Emmi en ik waren nog wat langer samen en aan het einde van de middag mochten we weer door naar de zwemles en de sportschool.

Woensdagochtend trok Emmi de wanten van Unox aan als sokken, gekke druif!

Nadat we Aukje naar school hadden gebracht, mocht Emmi even bij oma spelen want ik mocht een mooie babybuik op de foto zetten.

Na schooltijd kwam Aukje thuis met een paarse pluk haar, ze hebben het op school over het thema beroepen en er is een mama uit de klas kapster dus alle meisjes kregen zo’n mooie pluk. Bofkonten!

’s Middags kregen we visite en werden de meisjes verwend met cadeautjes. Zo lief!

Donderdag bracht ik Aukje nar school, Emmi naar mijn ouders, reed ik door naar de sportschool en ging ik daarna nog even aan het werk. Druk dagje!

Emmi speelde ondertussen fijn met de Duplo.

En natuurlijk werd er ook nog even buiten gespeeld.

Die avond sliepen beide meisjes in een ander bed. Emmi in het oude bed van Aukje (waarom dat kon je gisteren lezen) en Aukje even in een tijdelijk inklapbed. Zo te zien lag dat prima haha.

Vrijdagochtend werd er voor schooltijd al in de nieuwe Bobo gewerkt. En toen de meisjes weg waren had ik eerst een gezellige afspraak met oud collega’s. We werken al een paar jaar niet meer samen maar spreken nog regelmatig af, zo leuk!

Daarna ging ik nog aan het werk maar het lukte niet zo goed. Ik kon me er niet toe zetten en ook het foto’s maken lukte niet. Soms heb je van die dagen…

Zaterdag hadden we weer een rustig dagje, zo fijn! Ik ging sushi eten met Monique en maakte nog wat foto’s voor een blog en verder deden we lekker rustig aan. Heerlijk!

Vandaag is ook zo’n fijn dagje. Gezellig spelletjes spelen, buiten spelen, boekjes lezen en vooral niks doen waar we geen zin in hebben. Ik hou ervan! Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.