Our diary #104

Vrolijk Pasen! Op deze eerste Paasdag heb ik gewoon weer een diary klaarstaan, vol met fijne foto’s van afgelopen week. Dus mocht je tussen het Paasontbijt en het eitjes zoeken nog wat tijd over hebben, dan kijk gerust even mee 🙂

Zondag hadden we geen plannen. De meisjes liepen de halve dag in hun pyjama en onesie, we maakten een puzzel en deden verder vrij weinig.

Ik maakte een ontbijtje voor mezelf, maar Emmi at zo’n beetje alle hartjes en bessen op haha.

Maandag kreeg Aukje haar nieuwe bed en daar heb ik dus nog helemaal geen goede foto van gemaakt dus die hou je tegoed! Dinsdag had ik ’s ochtends afgesproken met een vriendin en ondertussen speelden de meisjes gezellig in de speelschuur.

Woensdag ging ik heel even naar de stad en bij Jola zag ik deze leuke setjes hangen. Het kostte me heel wat moeite, maar ik nam niks mee (dat kwam vooral doordat Aukjes maat er niet tussen hing bij het middelste setje, maar toch 😉 )

Emmi kreeg een huilbui in een winkel, maar gelukkig ging ze bij de volgende winkel wel gewoon met me mee toen ik dat vroeg.

optimel salade

Toen we thuis kwamen was er een lekker pakketje bezorgd! Optimel heeft voortaan salades in het assortiment. De salades op basis groente en gepasteuriseerde yoghurt zijn samen met consumenten tot stand gekomen en hebben 0 procent vet en geen toegevoegde suikers. Daarnaast bevatten de salades minstens 50 procent minder calorieën dan andere verse brood- en toastsalades. Er zijn drie verschillende smaken; Paprika-Komkommer, Gele Curry en Sellerie-Appel-Krent.

optimel salades

Ik vond de sellerie variant het lekkerste, maar ik denk dat de andere salades ook erg lekker zijn als je ze combineert met een plekje kaas, kipfilet, of iets anders lekkers.

Na schooltijd nam Aukje een vriendinnetje mee en de meiden hebben heerlijk geknutseld.

Toen Aukjes vriendinnetje weer weg was deden we nog even een boodschappen en daarna speelden de meisjes nog even fijn zodat ik kon gaan koken.

Emmi zat weer op haar favoriete plekje, in de tipi. Hier zit ze ook altijd als ze iets ondeugends doet haha.

Aukje wilde haar nieuwst prinsessenjurk weer aan en daarna zaaiden we wat tuinkers, gewoon voor de leuk. Elke dag kijkt ze hoeveel het al is gegroeid.

Donderdag mocht ik weer werken en ging Emmi weer naar mijn ouders.

Toen Aukje terug kwam uit school mochten ze samen Paaseitjes zoeken, bofkonten!

Wat een feest!

Vrijdag namen we een Paascadeautje mee voor de juffen. Namens de hele klas.

Aukje was als eerste in de klas, dat is toch altijd een ding bij kinderen hoor. De rest van de dag mocht ik weer werken dus Aukje ging na schooltijd naar oma en Emmi ging naar het kinderdagverblijf.

Zaterdagochtend speelde Aukje gezellig samen met haar grote neef.

In de middag gingen we naar familie voor een vervroegd Paasdiner. De kinderen speelden heerlijk in de tuin. Zo fijn dit weer!

Kijk nou wat een feestmaal!! Het was heerlijk! En nu ga ik lekker slapen want er staan twee drukke Paasdagen voor de deur.

Fijne Paasdagen en een hele fijne week weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.