Our diary #112

Er staat weer een kersverse diary klaar! We gingen naar de bloemenwinkel voor de verjaardag van mijn moeder, ik ging op pad door de wijk voor een campagne en Emmi ging een nachtje logeren…

Vorige week hadden we een extra lang weekend vanwege Pinksteren, al betekent dat in ons geval juist een extra dag werken voor Maikel. We deden de weekboodschappen dus met z’n drietjes. Daarna speelden we lekker wat in en rondom huis.

Ik blijf het zo leuk vinden om ’s avonds nog even bij de meisjes te gaan kijken. Kleine draaikontjes zijn het!

Dinsdagochtend werd er al voor schooltijd hard gewerkt in de nieuwe Bobo.

Toen Aukje op school zat speelden Emmi en ik memory, maar dan de aangepaste versie.

Daarna reden we even naar de Action voor wat kleine boodschapjes.

En nog even naar de Albert Heijn waar Emmi niet meer uit de hamsterauto wilde.

Woensdag moesten we toch nog een keertje terug en Emmi wilde haar eigen wagentje.

Even spelen en weer door. Ik maakte trouwens voor het eerst een vlechtje, super schattig! Al kwam ik erachter dat ze het op de terugweg in de auto er alweer uit had getrokken.

Mijn moeder was jarig dus ik ging na schooltijd even bloemen kopen met de meisjes. Daarna kwam mijn moeder Emmi ophalen, zodat ze lekker kon blijven logeren en ik donderdagochtend niet op en neer naar Eindhoven zou hoeven rijden.

Donderdag bracht ik in alle rust Aukje naar school en reed ik door naar de sportschool. Ondertussen speelde Emmi alweer lekker met de klei bij opa en oma.

Ze gaan meestal ook even bij mijn opa en oma op bezoek en hier speelde Emmi dat ze sliep, gek ding 🙂

Donderdag en vrijdag zijn twee werkdagen maar ik was beide dagen niet zo productief. Vrijdag besloot ik daarom om even door de wijk te wandelen op zoek naar plekjes om foto’s te maken voor een samenwerking (die volgende week online komt).

witte sneaker combineren

Ik blijf het lastig vinden om in mijn eentje in het openbaar te poseren, maar op rustige plekjes durf ik het tegenwoordig wel. Vrijdagavond vierden we Maikels verjaardag, daarvan heb ik geen foto’s maar het was wel erg gezellig!

Zaterdag startten we lekker rustig op. Ik deed de was, Emmi las een boekje in de wasmand hihi.

Het was nogal wisselvallig weer, zoals de hele week. Maar ik probeer de meisjes zoveel mogelijk buiten te laten spelen. Gelukkig vinden ze dat zelf ook erg leuk, dat scheelt.

Vandaag is het vaderdag dus ik ga even op bezoek bij mijn ouders en daarna gezellig naar Guus Meeuwis! Je gaat er vast het een en ander van voorbij zien komen op Instagram vandaag 🙂 Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.