Our diary #113

Op deze warme zomerse dag heb ik een bomvolle diary klaar staan. Eentje met veel foto’s van het concert van Guus Meeuwis tot een barbecue met vriendinnen. Kortom, veel gezelligheid!

Vorige week zondag ging ik gezellig met Monique en Lisette naar het concert van Guus Meeuwis. Lisette en ik kenden elkaar eigenlijk nog niet, maar het was ontzettend gezellig dus we tellen alweer af naar volgend jaar!

En terwijl ik dansjes aan het doen was, waren de kindjes weer bij opa en oma.

Samen blauwe bessen pureren om fruitijsjes van te maken. Emmi vond het wel veel herrie 🙂

Het was heerlijk weer dus er werd ook lekker buiten gespeeld. ’s Avonds werden de meisjes weer lekker thuis in bed gelegd, wat een service!

Maandag lag ik heerlijk een uurtje in de tuin te genieten, terwijl Emmi ondertussen met de watertafel speelde.

Rond etenstijd maakte ik mezelf klaar voor alweer een date met Monique! Ik mocht namelijk mee naar een wijnproeverij bij het Parktheater Eindhoven.

Het was ontzettend lekker en gezellig!

Proost!

Dit waren de wijnen die we die avond kregen. Erg lekker allemaal!

Dinsdag bleven we de hele dag thuis en woensdag ging ik even met Emmi naar de stad. Deze krukjes vindt Emmi altijd erg leuk, in elke winkel waar ze deze ziet staan, moet ze er even op gaan zitten.

Lekker chillen in je kinderwagen.

Eenmaal thuis wilde Emmi niet slapen, maar toen we Aukje bij een vriendinnetje op gingen halen hield ze het toch niet meer vol. Het was echter van korte duur want na 5 minuten werd ze wakker van haar grote zus.

Donderdag had ik een hele leuke afspraak waar ik helaas nog niks over kan verklappen. Emmi was ondertussen weer bij opa en oma.

De billen van de beer wassen, want beer had gepoept 🙂

En na schooltijd gezellig nog even samen zandtaartjes maken met Aukje.

Vrijdag begon Aukje met wat ochtendgymnastiek aan de fietsenrekken bij school.

En ik ging vervolgens aan het werk op de Hoeve. Er kwam een grote groep voor een bedrijfsfeest en we hadden speciaal voor hen Indian Games georganiseerd.

Zo leuk allemaal! Het werd een latertje, we waren pas om 23.30 uur weer klaar met werken. Tussendoor heb ik wel nog even een half uurtje gesport en de kindjes in bed gelegd 🙂

Zaterdag gingen we even naar de Intertoys om een cadeautje uit te zoeken voor het rapport van Aukje. Emmi vond het natuurlijk ook helemaal leuk in de winkel.

En Aukje had wat moeite met kiezen haha. Uiteindelijk koos ze een rugzak haha.

Daarna even lekker een broodje eten op het gras.

Nog even kleuren en tijd voor een dutje.

Laat in de middag vertrokken we weer naar Monique, voor een gezellige barbecue. De kindjes hebben zo fijn gespeeld! Super leuk.

Bloggers be like: Altijd even foto maken als we samen zijn!

En het resultaat met deze twee lieverds! Het was een top avondje! Zulke avonden zou ik elk weekend wel willen. Dit zijn de avonden waar ik laatst over schreef, die ik zo mis. Spelende kinderen, borrelende ouders, heerlijk!

Vandaag staat er weer een verjaardag op de planning en ook de komende week zit weer bomvol! Twee fotoshoots, kraamvisite, familiedag, rapportgesprek, kapper, werken op de Hoeve, een afspraak in de sportschool en tussendoor ook nog drie opdrachten voor mijn blog afwerken. Let’s do this! Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.