Our diary #115

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een vers weekoverzicht klaar staat. De laatste schoolweek voor Aukje waarin ze nog lekker op schoolreis ging en ze afscheid nam van haar lieve juf…

Vorige week zondag hadden we familiedag met de familie van Maikels kant. De kinderen hebben heerlijk gespeeld, de volwassenen gezellig bijgekletst en tussendoor mocht ik ook nog even de escape room in. Ik was niet bepaald op mijn best, heb volgens mij nog nooit zo weinig op kunnen lossen in een escape room haha maar goed, het was wel leuk!

Maandag waren we, zoals altijd, weer lekker vroeg op school. Aukje ging op schoolreisje!

Terwijl ze nog even iets zocht in de meeneembak liepen wij alvast naar de auto, om naar de uitzwaaiplek te rijden.

Fijn met papa knuffelen tijdens het wachten.

Doei lieve zus! Veel plezier!

Wij gingen ons wekelijkse boodschappenrondje doen en daarna mocht ik weer naar de sportschool om een uurtje te zweten.

Altijd even spelen, terwijl ze er nog niet veel van begrijpt haha.

Ik verstuurde de foto’s van de fotoshoot die ik de week ervoor had gedaan en kreeg een super enthousiaste reactie terug, altijd fijn!

Dinsdag ging Aukje weer zwemmen en de knapperd haalde het laatste puntje dus ik nu door naar het vierde bandje.

Dinsdagavond ging ik weer terug naar school om de juf te helpen met het poetsen van de klas.

Woensdagochtend had ik eerst weer een fotoshoot, na schooltijd mocht Aukje verkleed als zeemeermin naar een kinderfeestje. Ze had er zin in!

Die avond was Emmi na heel wat pijn en moeite eindelijk in slaap gevallen, ze had wel haar kussen helemaal naar beneden getrokken hihi.

Mijn donderdag begon met een huilende Emmi die niet naar het kinderdagverblijf wilde, daarna reed ik door naar de sportschool en toen ik weer thuis kwam was mijn concentratie ver te zoeken en deed ik veel minder dan ik eigenlijk had moeten doen. Dan maar wat schoolmaterialen poetsen, moest toch gebeuren.

‘Avonds ging ik gezellig naar een vriendin en we hadden wat te vieren, dus we dronken samen een wijntje.

Vrijdag was het alweer de laatste schooldag. Ik kocht op de valreep nog een leuk cadeautje voor de juf van Aukje bij lieve Jodi van Feestjevanhout.nl

Vrijdagavond had ik zin om te borrelen (altijd op de laatste dag voor de vakantie) dus ik vroeg of aan mijn zus of ze tijd hadden en dat hadden ze! Dus we maakten er een gezellige avond van met z’n vieren en we gingen een tikkeltje te laat naar bed want om 5.30 uur stond er weer een kleine boef naast ons bed.

Zaterdag was een chaotische dag. We hadden personeel tekort dus ik moet bijspringen. In de middag kwam daarom ons nichtje op de meisjes passen en in de avond mijn schoonmoeder. Ergens tussen de bedrijven door maakte ik mezelf nog klaar voor mijn date met Monique, waar je misschien al wel het een en ander van voorbij hebt zien komen op Instagram.

Vandaag is ook weer een gekke dag want ik heb waarschijnlijk wat slaap tekort, we hebben nog steeds personeelstekort dus ik zal vast weer bij moeten springen en we hebben nog een verjaardag.

Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.