Our diary #116

De eerste vakantieweek zit er voor Aukje alweer op en wat ging hij snel! Terwijl zij zich vermaakte tijdens de kindervakantieweek, zaten Emmi en ik ook niet stil…

Maandagochtend brachten we Aukje en Maikel naar de eerste dag van de kindervakantieweek. Emmi en ik gingen daarna meteen even door naar de supermarkt voor wat boodschapjes.

Daarna konden we even lekker chillen op de bank.

Na Emmi’s slaapje gingen we even naar de stad, want ik zocht nog een nieuwe sporttop (om er na zes winkels achter te komen dat ik maar beter gewoon dezelfde kon kopen die ik al had, maar dan in een andere kleur).

In de winkel probeerde ik even snel een broek aan en terwijl ik dat deed ging Emmi er met mijn schoenen vandoor. Grapjas! Na de stad haalden we Aukje en Maikel weer op en toen kon ik nog even sporten, terwijl Maikel thuis bij de kindjes was. Werd een vluggertje, want Maikel moest ook weer weg maar beter dan niets.

Dinsdag brachten we eerst Aukje weer weg. Toen Emmi na een heel kort middagdutje weer wakker werd wilde ze knuffelen. Het duurde niet lang of ze viel tegen mij aan weer in slaap. Ik lag ontzettend onhandig maar alles voor de kids toch? 😉

Woensdagochtend moest ik even naar de huisarts. Niks ernstigs gelukkig, ik twijfel nog of ik er binnenkort iets over zal schrijven of niet. Verder nam Aukje na de kindervakantieweek gezellig een vriendinnetje mee naar huis. Ze mochten het maïsdoolhof in en vonden het weer super leuk!

Daarna was er nog even tijd om te knutselen, hierover binnenkort meer.

Donderdagochtend begon ik weer in de sportschool. Echt zo grappig om te merken dat ik steeds als ik een nieuw schema krijg, ik dat schema vervloek. Na een aantal trainingen wordt dat steeds beter en als ik net gewend ben dan krijg ik weer een nieuwe haha. Schiet lekker op zo 🙂 Eenmaal weer thuis speelde Emmi verstoppertje hihi. Lekker kind.

Daarna dekte ze de tafel met een dekentje en hield ze haar eigen theekransje. Zo schattig!

Nog meer verstoppertje.

Na kindervakantieweek ging Aukje gezellig met een paar vriendinnen mee en toen ik later op de middag even een nagel moest laten repareren haalde we haar weer op. De meisjes mochten even gezellig mee.

Vrijdagochtend begonnen we nog even met een korte fotoshoot. Daarna mocht Aukje weer even naar kindervakantieweek maar vanwege het slechte weer was dat maar van korte duur. Eenmaal thuis wilde ze cakejes bakken. Omdat ik echt even moest werken vanwege wat opdrachten ging ze gezellig met Maikel aan de slag.

Veel leuker om met papa te bakken dan met mama!

Zaterdag begon rustig. Wat wasjes draaien, spelletjes spelen.

De meisjes wilden kleuren en ik pakte ondertussen vast de tassen in voor de zwemles.

Na de zwemles gingen we nog even wat boodschapjes doen. Uiteraard wilde de meisjes nog even bij Bobo in de auto. Eenmaal weer thuis mochten ze nog even spelen in de speelschuur.

Vandaag is mijn opa jarig dus daar gaan we natuurlijk even naartoe. Verder staat er komende week weer genoeg leuks op de planning! Onder andere een date met een vriendin, dagje Julianatoren met vrienden en nog veel meer leuks. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.