Our diary #118

De zomervakantie zit er alweer voor de helft op, wat gaat het toch snel! Gelukkig hebben we het tot nu toe echt alleen nog maar leuk en fijn gehad en ben ik nog niet aan het aftellen totdat school weer begint. Ben benieuwd of ik daar volgende week nog hetzelfde over denk haha 😉

Maandagochtend waren de meisjes, zoals altijd, weer vroeg wakker. Maikel en ik proberen dan nog altijd wat door te dutten maar de meisjes hadden duidelijk andere plannen haha. Zie je mijn been?

Het was lekker weer dus we gingen naar een speeltuin in de buurt. Er zit ook een zwembadje bij dus zwemmen en spelen, perfecte combinatie!

Emmi vond het geweldig!

Dinsdag begon Emmi de dag met een dansje. Zo leuk, ze vindt K3 dus echt al heel erg leuk en gaat enthousiast dansen en zingen als ze op tv komen. Daarna gingen we bij mijn ouders op bezoek, even bij mijn opa en oma en weer terug naar mijn ouders omdat Aukje graag wilde blijven slapen.

Woensdag gingen we toen Aukje weer thuis was, lekker even naar de ijssalon. Op Facebook kon je al zien dat ik 4 bolletjes koos haha. Daar heb ik overigens de hele dag buipijn aan over gehouden, maar het was het waard!

We reden daarna nog even naar de aardbeien om te kijken hoe het erbij stond met de hitte. Van Maikel moest ik even in een aardbei happen, dat was leuk voor de foto. Nou zoals je ziet, prachtfoto haha 🙂

Donderdag zochten we de koelte op in de bioscoop. We gingen naar Juf Roos. De eerste keer bios voor Emmi maar ze vond het super leuk! Voor herhaling vatbaar!

Aukje verzorgde het entertainment vooraf 😉

Na afloop lekker een bagel eten bij Bagel & Beans.

Eentje met hagelslag voor Emmi en aardbeien voor Aukje.

Kijk ze nou samen, schatjes!

Onderweg naar huis besloten we om even bij mijn zus op bezoek te gaan. De meisjes speelden fijn met Playmobil en later met emmers water haha.

Maandenlang werd er niet met klei gespeeld maar sinds deze week is de klei weer hot. Zo zaten de dames dus ook vrijdagochtend al vroeg te kleien.

Daarna zou Aukje met oma meegaan, maar Maikel besloot om met Emmi ook even mee te gaan zodat ik even kon werken. Het is best lastig om werkmomenten te vinden in de vakantie, dus deze kans liet ik niet schieten. Ze gingen met z’n allen bij de oma van Maikel op bezoek en toen ze terugkwamen was het alweer tijd voor een boterham. Emmi wilde toast met kaas, lekker! Laat in de middag gingen we naar vrienden om te bbq-en. Lekker en gezellig!

Zaterdagochtend ging Aukje weer naar zwemles. Emmi en ik vermaakten ons weer met Latte, krentjes en ranja.

Na de zwemles altijd even over het randje lopen.

Hoi! Ik trok mijn favoriete jurk weer aan. Heb de hele dag van iedereen gehoord dat ik er zo zomers uitzag. Ja hallo! Het is ook zomer hoor 🙂

Ik besloot om Aukje in bad lekker een haarmasker te geven en na het badderen speelden ze kappertje. Er werden allerlei schuifjes in Emmi’s haar gestopt.

De rest van de middag speelden ze met hun grote neven en werkte ik de vakantiewas verder weg (ja nu pas). Laat in de middag bracht ik de meisjes naar opa en oma voor een logeerpartijtje. De caravan stond nog op de oprit dus daar werd nog even gezellig in gespeeld.

Ik denk dat wij ook maar een caravan moeten kopen voor in de tuin ofzo 😉 Aukje en Emmi vinden het altijd zo leuk als ze daarin mogen.

Komende week gaan we alweer de vierde vakantieweek in. We gaan naar avonturenboerderij Molenwaard, ik ga een dagje naar Utrecht met een vriendin waar we onder andere gaan shoppen en naar Mamma Mia gaan, als het weer meewerkt dan willen we nog een dagje naar zee gaan, ik ga nog gezellig uit eten met vrienden en we hebben een high tea met de dames van de familie van mijn moeders kant. Allemaal gezellige dingen dus! Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.