Our diary #119 *

Wat was dit weer een fijn weekje zeg! Hij zat boordevol met leuke afspraken met fijne mensen en zo vloog ook de vierde vakantieweek alweer voorbij…

Zondagochtend stonden er weer twee dames te dansen voor de televisie. Zo gezellig als ze samen dansen!

Maandag gingen we gezellig naar Avonturenboerderij Molenwaard. Hoe dat was kon je gisteren al lezen. Eenmaal weer thuis kwamen er een paar vrienden en terwijl de kinderen lekker samen speelden genoten wij van een hapje, een drankje en het zonnetje. Gezellig!

Dinsdagochtend gingen we even op bezoek bij een van mijn twee jarige oma’s. Zo grappig, allebei mijn oma’s zijn dus op dezelfde dag jarig!

In de middag had ik een afspraak voor mijn nagels en ’s avonds ging ik lekker uit eten met deze lieverds. We zaten bij elkaar in de klas op de Pabo en waar we toen elke woensdagavond afspraken is dat tegenwoordig wel een heel stuk minder, maar nog altijd net zo gezellig!

Woensdag stond er niks op de planning. We begonnen rustig met wat kleurplaten.

Daarna gingen we even een kleine boodschap doen en toen kregen we een appje van Aukjes vriendinnetje, of ze zin had om te komen spelen. Dat had ze wel! Die was de rest van de middag onder de pannen.

Die avond lagen beide meisjes ondersteboven in bed. Gekke dames haha.

Donderdag ging ik gezellig een dagje naar Utrecht met een vriendin. In Eindhoven was het mooi weer, maar hoe dichter we in de buurt van Utrecht kwamen, hoe donkerder het werd. Al snel begon het te druppelen en op zulke momenten kan ik echt balen dat ik geen regenjas heb. Meestal blijf ik gewoon binnen als het regent, maar soms ontkom je er niet aan en dan is het wel fijn om toch een beetje droog te blijven. Binnenkort maar eens op zoek naar een leuke regenjas zodat ik de volgende keer wel iets beter voorbereid ben 😉 Nu besloten we maar te gaan schuilen in een zaakje waar ze deze heerlijke chocoladeproeverijtjes hadden. Ook geen straf!

Ook de lunch was heerlijk! ’s Avonds sloten we af bij de musical Mamma Mia en rond 00:45 uur kwam ik moe maar voldaan thuis van een ontzettend gezellige dag.

Vrijdag was een druk dagje. Vol met werken, sporten, Aukje vermaken en toen de meisjes in bed lagen vertrok ik richting de stad voor mijn date met Monique.

Kijk onze gepimpte Gin Tonics nou! En lekker dat ze waren!

Natuurlijk moesten we zelf ook nog even op de foto 🙂

Zaterdag begon met zwemles. Ik nam voor de eerste keer de tablet voor Emmi mee, maar ze heeft geen zitvlees dus dat had niet echt een meerwaarde haha.

Daarna werden de kindjes opgehaald door mijn schoonzus omdat ik een high tea had met mijn moeder, tante, oma en zus. Super lekker en gezellig! Leuk detail, we werden geholpen door het meisje waaraan Aukje haar naam te danken heeft (hier kan je lezen hoe dat zit) super leuk!

Komende week staan er ook weer een hoop gezellige dingen op de planning. Twee zwemlessen, een kermisdate, een afspraak met een vriendin, een speeldate met Monique en de kindjes, een bruiloft en wie weet wat er nog bij komt. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.