Our diary #121

Dat was hem alweer, de laatste week van de zomervakantie. Ik kan wel zeggen dat we hem goed hebben benut want we hebben alleen maar leuke dingen gedaan. Morgen begint het normale ritme weer, maar eerst blik ik graag nog even terug op afgelopen week!

Vorige week zaterdag hadden we een bruiloft van vrienden. Ik vergat helemaal om een foto van ons te laten maken, dus we moeten het met deze autoselfie doen haha.

De meisjes vermaakten zich ondertussen met de oude barbiespullen van toen mijn zus en ik klein waren.

Tafel dekken voor de poppen. Zondagochtend ging ik al op tijd naar de sportschool en daarna reed ik door naar mijn ouders om de meisjes weer op te halen. De rest van de zondag was rustig.

Maandag gingen we gezellig een dagje met ons gezin naar de Efteling.

We maakten een rondje met de stoomtrein en konden alles goed zien omdat we voorin zaten. Leuk!

De meisjes hadden zo’n lol samen!

Samen de auto besturen.

Toen we in het Sprookjesbos waren begon het helaas te regenen, dus na de Sprookjesboomshow en het huisje van de zeven geitjes moesten we helaas naar huis, maar wat was het een fijn dagje!

Dinsdag hadden we alweer zo’n fijne dag, we gingen namelijk met Maikels ouders, schoonzus en neven en nichtje naar Billy Bird.

Ook hier begon de dag zonnig en vertrokken we aan het eind van de middag weer naar huis vanwege de regen. Maar toch wederom een hele fijne dag.

Woensdag hadden we een date met lieve Bregje en lieve Lau. We spraken af in de speeltuin in Roermond en dat bleek een ontzettend goed idee te zijn!

Donderdag mocht ik eindelijk weer eens aan het werk. Emmi speelde ondertussen verstoppertje bij mijn ouders haha.

Lekker picknicken tijdens de lunch. Binnen, want het regende weer helaas.

Vrijdagochtend ging ik eerst sporten en meteen daarna had Aukje zwemles. Ze kreeg bandje nummer 5, super goed! Daarna ging Aukje naar oma (Emmi was op het kinderdagverblijf) en ik ging weer aan het werk.

Zaterdag hadden we niks op de planning staan. Ik dacht dat dat wel fijn was, het weekend voordat school weer zou beginnen. Maar eigenlijk was het helemaal niet zo fijn. Emmi wilde niet slapen en was daardoor de hele dag huilerig. Ik was blij toen het bedtijd was!

Gelukkig wist ik de meisjes tussendoor nog wel af en toe af te leiden.

Zo paste ik mijn trouwjurk weer aan, voor het eerst sinds onze bruiloft ruim 6 jaar geleden! En hij paste nog!

Daarna mocht Aukje hem passen. Wat stond ze te stralen zeg! En Emmi bleef ons maar prinses noemen.

Na de pas sessie speelden de meisjes nog wat en ik begon aan de bergen was die waren blijven liggen.

De meisjes zijn dol op het bouwen van huisjes van de banken. Ik heb er een enorme hekel aan, maar omdat ze het zo ontzettend leuk vinden laat ik ze meestal hun gang gaan. Emmi zat hier lekker in haar huisje te lezen.

Vandaag staat er in principe ook niks op het programma, maar misschien dat we toch iets gaan doen, om herhaling van gisteren te voorkomen haha. Morgen weer naar school! Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.