Our diary #125

Alweer een week voorbij! Deze week ging ik met Emmi naar Amsterdam, schreef Aukje letters in scheerschuim, kreeg Aukje een allergische reactie en speelden we ook gewoon lekker thuis…

Maandag brachten we met z’n allen Aukje naar school. Ze wilde perse haar nieuwe set van Nicolette van Dam aan maar de lange mouwen waren eigenlijk een beetje te warm nog. De hele outfit laat ik nog een keer wat beter zien wanneer het weer een beetje frisser is buiten.

Ik ging sporten en na het sporten gingen Maikel en Emmi Aukje ophalen zodat ik even lekker kon douchen. Daarna trof ik ze zo aan op de bank, Emmi was lekker in slaap gevallen, zo lief.

In de middag gingen we nog even in de speelschuur spelen. Nou ja, spelen, boekjes lezen 😉

Dinsdagochtend mocht Aukje aan een Chromebook werken. Ze was zo blij!

Ik maakte foto’s voor de shoplog die eerder deze week online kwam en na schooltijd kwam er gezellig een vriendinnetje van Aukje spelen. Laat in de middag was het tijd voor zwemles en daarna alweer eten en naar bed. Nou ja, de meisjes dan.

Woensdag ging ik samen met Emmi, Monique en Quinn met de trein naar Amsterdam. Zo leuk! En Emmi deed het zo goed in de trein en metro!

Ik had de draagzak meegenomen en dat bleek een uitkomst, Emmi deed namelijk nog even lekker een dutje op mijn rug.

We gingen naar een event van baby Annabell, hier heb je gisteren al meer over kunnen lezen. Emmi vond het geweldig, en dat was het ook!

We werden enorm verwend met een nieuwe baby Annabell en de nieuwe lunchtafel. Dat was wel een beetje krap in de trein haha.

We hadden voor de zekerheid tablets meegenomen, en dat vonden zowel Quinn als Emmi wel even leuk.

Eenmaal thuis wilde grote zus er ook meteen mee spelen natuurlijk!

Donderdag mocht Emmi weer naar mijn ouders zodat ik eerst kon gaan sporten en daarna lekker aan het werk voor de site.

Emmi is dol op huisjes bouwen van de bank, dit keer wilde ze er niet zelf in maar mocht baby in het huisje.

Even bij mijn opa en oma op bezoek en gezellig samen kleien met mijn opa. Zo lief!

Eenmaal weer bij mijn ouders thuis lekker de plantjes water geven. Wel in een andere outfit want de andere was vies inmiddels.

Nog even een boodschapje doen met oma samen en daarna kwam Aukje alweer thuis van school.

Vrijdag moest Aukje heel hard lachen toen ze op school kwam, er lag scheerschuim op de tafels.

Daar mocht ze letters in schrijven, zo leuk!

We kregen deze week ook nog een verrassing van Souza! binnen. Aukje was zo blij met haar nieuwe accessoires!

Zaterdag testten we ook weer iets nieuws van SES uit, waarover ik deze week meer zal vertellen.

In de middag had Aukje een kinderfeestje. Ze zouden naar de manege gaan en al vrij snel kreeg ik een telefoontje. Aukje kreeg een allergische reactie en toen ik haar op ging halen schrok ik me dood! Haar ogen waren helemaal dik en haar gezicht was wat gezwollen. Ik had bijna de huisartsenpost gebeld maar Maikel zei dat dat niet nodig was. Ik heb Aukje onder de douche gezet, Maikel heeft haar ijs gegeven voor op haar ogen en na een paar uur was er een kleine verbetering te zien. Komende week maar even naar de huisarts om te kijken of ze haar kunnen testen op een allergie want dit was echt heel erg sneu. Toen Emmi hoorde dat Aukje ‘ziek’ was, pakte ze meteen haar dokterskoffer haha, lief mopje.

En omdat ze eigenlijk frietjes op het feestje zou eten hebben we thuis maar frietjes gemaakt. Ze mocht een uurtje later naar bed dan anders zodat ik haar nog even langer in de gaten kon houden en toen ik het gevoel had dat er vooruitgang in zat, lag ze zo te slapen. Toen ze in de spiegel keek vond ze zichzelf er wel erg grappig uit zien 🙂

Vandaag ben ik een extra dagje aan het werk op de Hoeve. Komende week ga ik weer een dagje op pad voor mijn blog, dit keer eens niet zo ver weg maar naar Den Bosch. Verder staan er nog wat afspraken met vriendinnen op de planning en moet ik heel veel dingen reviewen. Stiekem weer een druk weekje dus. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.