Our diary #126

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. Deze week waren we lekker veel thuis en dat is stiekem ook wel eens fijn!

Vorige week zondag waren de meisjes al vroeg aan het kleien. Alles werd tevoorschijn gehaald om vervolgens na tien minuten alweer iets anders te willen doen. Zucht…

Wegens een mega personeelstekort op de Hoeve moest ik een dagje extra werken. Aukje en Emmi gingen daarom een dagje met tante Anneke en ome Marc naar de speeltuin. Dolenthousiast kwamen ze ’s avonds thuis, ze hadden zo genoten!

Maandag stond er weinig op het programma. Aukje ging naar school en Emmi wilde weer graag een huisje bouwen van de bank. Ze wilde zelfs in haar huisje eten en omdat ik toch nog moest poetsen mocht dat best een keertje. Kind dolgelukkig!

Daarna speelde we nog even samen met een van onze nieuwe spelletjes, Egeltje Plof. Na schooltijd speelde Aukje bij een vriendin en toen de meisjes in bed lagen ging ik voor het eerst een groepsles doen op de sportschool. Nou dat heb ik geweten zeg!

Dinsdag was ik druk in de weer met de was en de schoonmaak. Na schooltijd haalde ik weer samen met Emmi Aukje uit school en er kwam weer gezellig een vriendinnetje mee. Laat in de middag was het nog tijd voor zwemles voor Aukje.

Woensdagochtend dansten de dames nog even gezellig mee voor de televisie.

En daarna brachten we Aukje naar school. Elke ochtend ligt er een werkje klaar op haar tafel en dit keer was het een rekenspelletje.

In de middag had ik een event van Stokke in Den Bosch. Fijn, eens een keer redelijk dicht bij huis! We luisterden naar het inspirerende verhaal van Isabella Machiné over Mindful Parenting, kregen een rustgevende bodyscan en genoten van deze heerlijke hapjes. De meisjes waren ondertussen gewoon lekker thuis bij papa.

Donderdag had ik geen werkdag dus een extra dagje met deze kleine boef. Ik kon dus ook niet gaan sporten maar dat vonden mijn spieren helemaal niet erg, aangezien die nog steeds pijn deden van maandag. Emmi speelde fijn met haar nieuwste Comfy Disneypoppen. Prinsessen Assepoester en Mulan, maar dan lekker in hun vrijetijdskleding 🙂

Ik haalde Emmi’s winterjas van zolder om te kijken of ze hem inmiddels al paste (vorig jaar gekregen van Lief! maar toen was hij nog te groot) en ondanks dat hij nog steeds een tikkeltje aan de grote kant is wilde ze hem heel graag aan. Prima.

Na schooltijd mochten Aukje en Emmi een rondje mee rijden in papa’s nieuwste speeltje 😉 Ik weet niet wie het leuker vond, papa of de kindjes…

Daarna was het knutseltijd!

En zoals altijd eindigde de dag weer met een ontploft huis. Gelukkig kunnen ze tegenwoordig ook heel goed zelf opruimen, dus tegen de tijd dat het bedtijd was, was alles weer netjes. Fijn! ’s Avonds kwam er een vriendinnetje gezellig thee drinken en maakte ik geen foto’s meer.

Vrijdag had ik weer een werkdag, ging ik dan toch even sporten en zaterdag was zo vol dat ik helemaal geen tijd had om foto’s te maken. Een verjaardag, een date met Monique en natuurlijk ook gewoon nog de meisjes en de gewone dingen. Vandaag is het Brandefood festival waar Maikel staat dus daar ga ik even met Emmi en Aukje naartoe en verder zien we wel. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.