Our diary #127

Eindelijk weer eens een rustige week. We deden bijzonder weinig, hadden weinig afspraken en dat is stiekem ook wel een keer lekker. Gisteren hadden we wel een leuke “afsluiter” van de week want mijn opa en oma zijn 60 jaar getrouwd dus dat moest natuurlijk worden gevierd…

Vorig weekend was het dan echt het laatste zomerse weekend. We hadden een verjaardag waar we dus lekker op de fiets naartoe gingen. Ik blijf dat wel spannend vinden, Aukje zelf op de fiets, maar het ging super goed.

Toen we thuiskwamen werd er nog even flink geknuffeld in de hangmat, zo schattig! ’s Avonds ging ik gezellig naar het terras met Monique en de enige foto’s die we daarvan hebben zijn onscherp dus helaas, geen terrasfoto’s van die avond.

Zondagochtend wilden de meisjes aardbeien op het terras van de Hoeve eten. Wordt geregeld! Ze waren samen met de kinderwagen aan het spelen dus vandaar dat Emmi daar in zit.

Tussendoor gingen we even naar het foodfestival in Brandevoort. Maikel stond daar namelijk om onder andere aardbeien te verkopen en daar wilden de meisjes natuurlijk even naar kijken.

Maandagochtend brachten we samen Aukje naar school. Aukjes buurman was er nog niet en dus ging Emmi even op het stoeltje zitten. Volgens mij zou ik haar zo achter kunnen laten hihi.

Dinsdag maakte ik helemaal geen foto’s. Woensdag had Aukje een optreden (viering) met haar klas dus daar gingen Emmi en ik gezellig samen naartoe. We waren een beetje vroeg dus Emmi mocht eerst nog even fijn spelen.

Na schooltijd haalden we grote zus weer op.

Eerst kwam er een vriendinnetje spelen en nadat ze weg was ging Aukje aan de slag met het speelgoedboek van Lobbes. Ze maakte alvast een verlanglijstje voor haar verjaardag en voor 5 december.

Laat in de middag werd Emmi door mijn moeder opgehaald voor een logeerpartijtje, dat is altijd wel fijn want dan hoef ik donderdagochtend niet in de drukke ochtendspits op en neer naar Eindhoven.

Omdat Maikel naar het voetballen was, waren Aukje en ik dus met z’n tweeΓ«n met eten. We gingen daarom naar de Burgerking. Kind helemaal blij, ik iets minder want ik mag al geen burgers vanwege mijn tarweallergie en de friet met kaassaus en spekjes die ik had was ook gewoon niet lekker. Maar goed, Aukje was blij en daar ging het om haha.

Donderdag wilde ik eerst gaan sporten maar er schoot iets fout in mijn rug en na 5 minuten op de crosstrainer besloot ik om er maar mee te stoppen. Daarna reed ik door naar Monique om even samen te werken en ik maakte nog wat foto’s van Monique. ondertussen kreeg ik weer wat foto’s van mijn moeder van een spelende Emmi. Zo fijn altijd, die foto’s!

Toe ik thuis kwam was Maikel boven aan het werk. Alweer een paar weken geleden had ik op een bed gereageerd op de plaatselijke weggeefhoek op Facebook. Ik had geluk en we mochten het bed komen ophalen. Nu had Maikel hem eindelijk in elkaar gezet. Hij paste het bed nog iets aan en toen Emmi ’s avonds thuiskwam van mijn ouders was ze door het dolle heen. Nu hebben ze allebei een huisje om in te slapen.

Vrijdagochtend ging ik weer even helpen bij Aukje in de klas. Dat blijf ik stiekem toch wel leuk vinden om te doen, al vind ik het lastig om niet in mijn “juf-rol” te schieten.

Daarna ging ik voor de herkansing in de sportschool, dit keer ging het wel goed. Ik werkte nog wat aan de site en ’s avonds ging ik gezellig naar een vriendin.

Zaterdag waren mijn opa en oma dus 60 jaar getrouwd. We gingen daarom met de hele familie bowlen en uit eten. Zo gezellig! Vandaag staat er helemaal niks op de planning dus we kijken nog even. Volgens mij is er niet zo’n goed weer voorspeld dus misschien maken we er wel een pyjama- en filmdagje van. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.