Our diary #128

Er staat weer een nieuwe diary klaar! Vorig weekend gingen we bowlen, Aukje haalde deze week weer een badje bij zwemles, er werd verstoppertje gespeeld en verder waren we weer veel thuis vanwege het enorme herfstweer…

Vorige week zaterdag gingen we met de hele familie bowlen, ter ere van de 60-jarige bruiloft van mijn opa en oma. Emmi kreeg er geen genoeg van!

En Aukje ook niet! Zo leuk 🙂

’s Avonds gingen we met z’n allen uit eten en werden opa en oma verrast met een feestelijk dessert terwijl ze werden toegezongen door het personeel. Super leuk!

Zondag regende het zo’n beetje de hele dag dus we speelden lekker binnen. Kleien met de nieuwe Play Doh pizzeria die we op het event van Hasbro hadden gekregen.

’s Avonds las Maikel nog een verhaaltje voor en omdat er een koekje in het boek stond begonnen de meisjes ineens het boek op te eten haha.

Maandag was een druk dagje! Eerst Aukje naar school brengen, daarna boodschappen, sporten, stofzuigen, Aukje weer ophalen, naar de tandarts (wat beide dames echt heel goed deden!), naar de opticien voor een oogmeting en het proberen van lezen en weer naar huis om snel eten te koken.

Een beetje slechte foto, maar dinsdagochtend werd er al druk geknutseld.

Op een gegeven moment was ik Emmi kwijt. Wie ziet haar? 🙂

Een trotse en blije Aukje na de zwemles, een badje verder!

Voordat ik naar bed ga, altijd nog even bij de meisjes kijken.

Woensdagochtend mocht Aukje met de kralenplank werken.

Daarna ging ik even in Geldrop shoppen met Emmi, Monique en Quinn. Helaas niks gekocht, op een paar maillots voor Aukje na.

Na schooltijd ging Aukje bij een klasgenootje spelen en daarna moesten we even een kleine boodschap doen.

Emmi werd ’s avonds weer opgehaald voor een logeerpartijtje bij opa en oma en na het eten las ik samen met Aukje weer een bladzijde woordjes van school.

Donderdag ging ik eerst sporten en ondertussen werd er bij opa en oma al druk gespeeld door Emmi.

Verstoppertje spelen haha.

“Emmi pook!” (Spook)

Even met oma naar de winkel.

En na schooltijd weer fijn samen met Aukje met mijn oude barbies spelen.

Vrijdag werkte ik de hele dag. Eerst voor mijn blog, daarna nog even op de Hoeve. In de avond ging ik nog even gezellig de stad in met een vriendin. Om te shoppen en nog even gezellig een drankje te doen.

Zaterdag speelden de meisjes met hun nieuwste aanwinst van VTech, waarover binnenkort meer. In de middag had Aukje een kinderfeestje en de bofkont mocht ’s avonds met mijn ouders de lichtjesroute rijden.

Vandaag mag ik weer een dagje werken op de Hoeve en komende week staan er ook weer een paar leuke dingen op de planning, waaronder weer een bezoekje aan Amsterdam voor mijn blog, een bezoekje aan het theater met de meisjes en een verjaardag. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.