Our diary #137

Rust in de tent! Wat heerlijk, zo’n rustige week na al die weken drukte. Er stond maar weinig op de planning en we waren dan ook lekker veel thuis. Best fijn een keer!

a diploma

Vorige week zaterdag mocht Aukje afzwemmen. Ze deed het zo goed, wat was ik trots! Na het zwemmen was er natuurlijk even tijd voor dikke knuffels en daarna mochten beide meisjes met opa en oma mee, want ik ging een nachtje weg!

Terwijl de kinderen bij de McDonalds zaten, gingen wij lekker sushi eten. Verschil moet er zijn, toch?

Wat hadden we het fijn! Na het eten gingen we terug naar het hotel waar we nog lekker na hebben geborreld met wijn en chocolade 🙂

Als je me op Insta volgt dan heb je deze foto allang voorbij zien komen, maar hij mocht natuurlijk ook hier niet ontbreken. Een beetje kleine oogjes van een te kort nachtje, maar wat hebben we genoten samen! Zo blij dat ik deze lieverds heb leren kennen (door het bloggen!)

En terwijl ik aan het bijkletsen was met Kimberly, Bregje en Monique, liet Aukje aan opa en oma horen hoe goed ze al kan lezen.

De volgende ochtend werden er alweer vroeg pepernoten gebakken bij opa en oma, wat een feest!

Maar ook wij hadden niks te klagen, dit was ons ontbijt zondag. En lekker dat het was! Na een dikke knuffel reden we in de middag weer richting huis. Ontzettend genoten en omdat het zo fijn was (en veel te kort) besloten we maar meteen dat we het in het voorjaar over willen doen. Maar dan iets langer dan 24 uur 🙂

De moppies weer thuis, meteen papa’s telefoon ingepikt haha.

Maandag was echt zo’n dag dat alles anders liep. We deden geen boodschappen, ik ging niet sporten en toch liep ik heel de dag te haasten.

Want in de ochtend mocht Emmi met het kinderdagverblijf in de speelschuur spelen en omdat we dus open waren moest Maikel ook een beetje in de buurt blijven. Na schooltijd mocht Aukje nog een cadeautje uitzoeken voor haar diploma en daar deed ze ongeveer vier keer langer over dan ik had gedacht, dus toen ze eindelijk iets had gekozen vlogen we naar huis om Emmi weer op te halen.

We gingen namelijk naar opa en oma, want misschien had Sinterklaas daar ook nog wel iets achter gelaten…

De bofkontjes werden weer ontzettend verwend! We aten nog gezellig frietjes met z’n allen en toen was het alweer bedtijd voor de dames.

Dinsdag wilde Emmi kleien, dus dat deed ze dan ook. Ze kan daar echt lang mee spelen, zo fijn!

Na schooltijd had ik nog even een korte afspraak en ik moest een pakketje wegbrengen, de meisjes mochten dus even met papa in de speelschuur spelen. Bofkonten. Net voor de zwemles ontdekten we dat we de sticker van bandje 8 nog niet op hadden geplakt, dus dat moest natuurlijk nog even gebeuren.

Tijd voor zwemles, oefenen voor B!

Mega slechte foto maar te schattig om niet te delen. Tijdens de zwemles speelt Emmi altijd met een meisje dat ook moet wachten op haar grote broer. Inmiddels zijn het echte vriendinnetjes en kijkt Emmi ernaar uit om met haar te spelen. Waar ik haar eerst nog thuis kon laten tijdens het zwemmen wil ze nu echt mee om met haar vriendin te spelen, zo schattig. Hier doen ze samen kunstjes 🙂

Woensdag speelden we in de ochtend even in de speelschuur en daarna was het alweer tijd om Aukje op te halen van school. Het was koud!

Aukje ging bij een vriendinnetje spelen dus ik ging weer met Emmi naar huis. Eenmaal thuis had de baby gepoept hihi.

Na het spelen kreeg Aukje nog een verjaardagscadeautje van onze kok, een strik voor in haar haar. Ze vond hem prachtig, dus natuurlijk moest ook meteen haar bijpassende eenhoorn jurk aan 🙂

Donderdag kwam Sinterklaas naar school, dus ik bracht dit lieve enthousiaste Pietje ’s ochtends weg.

Ondertussen was dit lieve meisje al lekker aan het spelen bij opa en oma.

En terwijl Maikel en ik samen gingen sporten (dat was de eerste en waarschijnlijk ook meteen de laatste keer haha) wilde Emmi graag buiten spelen, in de kou.

Gek ding.

Lekker rondjes fietsen door de tuin.

Toch maar even wantjes aan want het was kouder dan gedacht!

Ondertussen piepte ik er thuis even tussenuit om lekker te shoppen 🙂

En ook Emmi wilde weer lekker binnen opwarmen 🙂 Hier krijgt de zieke baby een prikje.

In verband met pakjesavond ging de Hoeve vroeg dicht dus Maikel en ik besloten spontaan om even snel een hapje buiten te deur te gaan eten, voordat we de meisjes weer op moesten halen. Deze tonijn was echt heerlijk!

En vrijdag bracht ik Aukje en Maikel naar school, reed ik door naar mijn nagelstyliste, haalde ik Maikel weer op (die had ondertussen geholpen in de klas) en reed ik door naar de AH om de sinterklaasversiering op te halen die ze anders weg zouden gooien. Leuk om volgend jaar de speelschuur mee te versieren. De grote borden doen we trouwens weg maar dat durfde ik in de winkel niet te zeggen, maar die kleintjes zijn echt heel erg leuk.

De rest van de dag was ik thuis aan het werk. Zaterdag zetten we gezellig de kerstboom op thuis, maar omdat ik tegenwoordig op vrijdag mijn diary al schrijf, hou je die foto’s tegoed voor in het volgende weekoverzicht. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.