Our diary #138

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. We zetten de kerstboom neer, gingen naar het tuincentrum en speelden lekker veel spelletjes thuis…

Vorige week zaterdag haalden we de kerstspullen naar beneden, de meisjes hebben altijd hun eigen boom en daar bemoei ik me dan ook helemaal niet mee. Het resultaat is natuurlijk prachtig, met felgekleurde lampjes en ballen in alle kleuren, maten, vormen en figuren.

Toen de boom klaar was, was het tijd voor warme chocolademelk met slagroom!

De meisjes liepen lekker heel de dag in hun onesie en haalden het hele huis overhoop, maar wat speelden ze gezellig! Zo fijn! Hier hadden ze allerlei spullen naar de hal gesleept om daar samen schooltje te spelen, te schattig!

We moesten toch even een kleine boodschap doen dus de onesies maakten plaats voor kleren.

En daarna liepen we nog een rondje door het tuincentrum.

Dat blijft leuk in deze maand!

Aukje moest even plassen en dat duurde nogal, dus ik maakte lekker schaamteloos een selfie op de toiletten 🙂

Eenmaal weer thuis werd er al snel weer lekker gespeeld. Wat een heerlijke zondag!

Toen ik ‘s avonds naar bed ging lag Emmi helemaal tegen de bovenkant van haar bedhuisje aan. Ik heb haar maar even goed gelegd, ze had de planken al in haar gezicht staan haha.

Maandagochtend wilde Aukje nog even letterkwartet spelen voordat ze naar school ging.

Nadat we Aukje naar school hadden gebracht, boodschappen hadden gedaan en ik ook nog had gesport waren we gewoon even lekker thuis. Emmi kan zo fijn met haar poppen spelen!

‘s Avonds tijdens het koken speelde Maikel gezellig een spelletje met de meisjes.

Dinsdag stond er niks op de planning. Ik deed wat huishoudelijke klusjes en na schooltijd kwam er een vriendinnetje van Aukje spelen. Ze speelden met de Kapla en Emmi wilde heel graag meespelen, dus zij kreeg ook wat plankjes 🙂

Laat in de middag was het weer tijd voor zwemles. Emmi vindt het voortaan zo leuk om mee te gaan kijken.

Woensdag wilde Emmi verven, dus ik haalde alles tevoorschijn zodat ze zich tien minuten lekker uit kon leven om er vervolgens alweer klaar mee te zijn.

Even een rondje door de Hoeve dan maar.

Ik had raamstickers gekregen van mijn opa en oma, Emmi vond ze helemaal leuk! Ze hebben er inmiddels al op drie verschillende manieren op gezeten 🙂

Na schooltijd ging Aukje bij een vriendinnetje spelen, ondertussen zette ik thuis alvast alles klaar zodat ik een leuke kerstfoto van de meisjes kon maken.

En het ging zo goed! Had ik vorig jaar nog een hoop frustraties bij het maken van de kerstfoto en was ik uiteindelijk niet tevreden met het resultaat, had ik dit jaar al vijf goede foto’s in de eerste minuut. De meisjes hadden zo’n lol en dus waren we na tien minuten al klaar, zo fijn!

Donderdag mocht ik weer werken voor de site en Emmi ging ondertussen met mijn moeder op bezoek bij mijn tante.

Na schooltijd kwam Aukje er ook weer bij en samen wilden ze nog even schilderen. ‘s Avonds kwam er gezellig een vriendinnetje op visite.

Vrijdag bracht ik Aukje naar school en daarna reed ik door naar de sportschool. Ik heb mijn eGym abonnement opgezegd, ik was er ineens zo klaar mee. Achteraf bedacht ik me dat ik dat beter aan het einde van de maand had kunnen doen, want nu had ik natuurlijk wel al gewoon betaald, maar goed. Laten we het erop houden dat ik er echt klaar mee was haha. Ik deed in plaats van eGym een les Xcore mee en ik ben nog aan het bedenken of ik het leuk vond of niet 😉 Het plan is om vanaf nu twee keer per week een groepsles te gaan volgen en ik denk dat ik Xcore en Power ga afwisselen.

In de middag had ik een koffiedate met Monique en daarna werkte ik nog wat voor de site. Zaterdag mocht Aukje weer meedoen met diplomatraining en de rest van de dag was lekker rustig. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.