Our diary #139

Het is vakantie! En hoewel ik dacht dat Aukje er eigenlijk nog helemaal niet zo aan toe was, leek ze gisteren toch ineens in te storten. Ze voelde heel warm, was hangerig en niet lekker. Hopelijk wordt ze niet ziek…

Vorige week zaterdag stonden we weer bij het zwembad. Aukje mocht alvast meedoen met de oefenles voor diploma B. Verder maakte ik zaterdag geen foto’s meer, nou ja, van de kindjes van Monique voor haar kerstkaart, maar die laat ik hier niet zien haha 😉

Zondag begon lekker lui. In onesie met een tablet op de bank.

We deden verder weinig bijzonders en ik kon het ’s avonds niet laten om nog even een foto van dit slapende mopje te maken.

Maandagochtend schreef Aukje nog even in een vriendenboekje voordat ze naar school ging.

Nadat we Aukje naar school hadden gebracht deden we boodschappen en speelden we lekker thuis. Hier danst Emmi mee met de televisie, zo schattig!

Lekker eten koken in haar keukentje.

En terwijl Emmi aan het spelen was, schreef ik alvast een hele stapel kerstkaarten voor het personeel van de Hoeve.

Na schooltijd werd er nog even fijn gespeeld.

En daarna brachten we de kindjes naar mijn ouders omdat we naar het Bidfood horecafeest gingen. Jeej!

En wat was het leuk! we stonden toevallig aan de kant van het podium waar de artiesten voorbij kwamen, dus we hebben er heel wat weten te vangen!

Zo gezellig!

Misschien heb je ze allemaal al op Insta voorbij zien komen, dus ik zal het hierbij laten 😉 Maar ook Frans Bauer, Frans Duijts, Gerard Joling en Maan wilden nog graag met ons op de foto. O nee wacht… 😉

Gezelligheid!

Dinsdag waren we allemaal niet veel waard haha. Wel hoorden we na de zwemles dat Aukje volgende week al op mag voor haar B diploma, zo knap!

Woensdagochtend deed ik weer eens een les power mee, nou dat heb ik geweten hoor. Ik heb 2 dagen mank gelopen van de spierpijn haha.

Na schooltijd speelden de meisjes “Trap er niet in” met hun pop haha. Grapjassen.

Even lekker chillen!

Aukje wilde nog even knutselen, gelukkig hadden we nog genoeg liggen van Sinterklaas.

Kijk die voetjes nou! Te lief!

Donderdag nam Aukje een kerstkaartje en een gelukskoekje mee voor haar juf. Kleinigheidje om haar fijne feestdagen en een fijne vakantie te wensen.

Ik had een slechte concentratie dus pakte maar alvast de kerstpakketjes voor het personeel van de Hoeve in.

Emmi was ondertussen lekker aan het kleien bij mijn ouders.

Met mijn oma over rollen met een kleiballetje haha. Dat mochten wij vroeger als kind vast niet 😉

En nog even fijn boekjes lezen.

Vrijdagochtend legde ik samen met Aukje de laatste hand aan haar bijdrage voor het kerstontbijt.

Fruitspiesjes!

Ze had er zo’n zin in!

akasha blends

En toen ik weer thuis was, mocht ik bijna meteen door naar mijn volgende afspraak. Ik was namelijk uitgenodigd door mijn lieve oud-collega Inge van Akasha blends, voor een heerlijk Guasha facial treatment.

The goal of facial Guasha is to improve the blood circulation, the lymph circulation and the flow of energy in the face.
The result is a younger and brighter appearance, a beautifully sculpted face and a wonderful glow. You will experience a deep feeling of relaxation in both your body and mind!

Hoewel ik er eigenlijk anderhalf uur voor had uitgetrokken (de behandeling zelf duurde 60 minuten) kwam ik pas na 3 uur weer thuis. Het was zo ontzettend leuk om weer bij te kletsen dat de tijd voorbij vloog!

Ik kreeg eerst een heerlijk voetenbadje en ondertussen dronken we samen (blauwe!) thee. Na de thee en het voetenbadje mocht ik op de behandeltafel gaan liggen en was het tijd voor de de Guasha facial treatment.

Het was heerlijk ontspannend en ik zag serieus al verschil in mijn gezicht direct na de behandeling! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een origineel kerstcadeautje voor iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken, dan is dit misschien wel iets! Vandaag plaats ik op mijn Instastories nog een filmpje over de behandeling, maar mocht je nieuwsgierig zijn geworden neem dan zeker alvast even een kijkje op haar site: akashablends.com.

Zaterdag mocht Aukje weer zwemmen en dat ging goed, dus het is zeker dat ze volgende week op mag voor B, jeej! Daarna reden we even door naar Coppelmans en toen we buiten kwamen stond er een oliebollenkraam. Daar kon ik natuurlijk niet aan voorbij lopen! Helaas mag ik zelf geen oliebollen hebben, maar de meisjes kregen er wel eentje. Die van Aukje belandde halverwege in de prullenbak maar Emmi vond hem heerlijk!

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.