Our diary #140

Een hele korte diary dit keer! Ik heb er gewoon niet zoveel aan gedacht om foto’s te maken deze week, maar de paar foto’s die ik wel heb, laat ik je zien 😉

Vorige week zondag hadden we het eerste kerstdiner van het jaar. Gisteren schreef ik daar al wat uitgebreider over en eerder deze week liet ik onze outfits voor die avond al zien. Verder maakte ik eigenlijk helemaal geen foto’s meer die dag.

Maandag was de eerste echte vakantiedag. We kregen gezellig visite van vrienden en terwijl de kids lekker speelden konden wij fijn bijkletsen. Wederom vergat ik volledig om foto’s te maken dus helaas haha. ’s Avonds ging ik nog even sporten en dat was een ontzettend leuke en fijne les! Klaar voor de feestdagen haha 😉

Dinsdag maakten de meisjes een koekhuisje. Ze vonden het super leuk om te doen, maar toen hij eenmaal klaar was wilden ze hem niet opeten haha. Hij heeft nog drie dagen op tafel gestaan maar daarna heb ik hem toch maar weggedaan. Aan het einde van de middag had Aukje zwemles en toen de kindjes ’s avonds in bed lagen was het tijd voor All you need is love.

Woensdag was het eerste kerstdag. Ik mocht eerst werken en na het werk gingen we naar mijn ouders voor het tweede kerstdiner van het jaar.

Emmi puzzelde erop los in haar eigen stoeltje.

En daarna gingen we lekker ouderwets gourmetten! Ik ben niet zo van het vele vlees eten, maar met een bakje courgette, champignons en verse tonijn kwam ik mijn avond wel door!

En die toetjes! Te lekker allemaal!

Tweede kerstdag mocht ik weer werken.

De meisjes waren bij mijn ouders blijven slapen dus die waren nog lekker daar.

Na het werken werden de meisjes weer thuisgebracht, wat een luxe! Daarna kletsen we nog gezellig bij met vrienden, onder het genot van een hapje en een drankje en de left overs van de kerstbrunch.

Vrijdag was een beetje gekke dag. Ik begon de dag met een les Xcore, ging daarna lekker douchen en probeerde een nieuwe manier van stylen met mijn haar. Dat bleek geen succes helaas dus het gevolg was dat ik het die avond, voor ons derde en tevens laatste kerstdiner van het jaar maar vast heb gezet met een klem want er was niks mee te beginnen. De rest van de dag hing ik een beetje met Aukje in de woonkamer. We deden iets nieuws en dat was zo leuk! Misschien heb je het op Insta al voorbij zien komen, maar je hoort er deze week hier ook zeker meer over! ’s Avonds hadden we ons laatste kerstdiner van het jaar. De meisjes konden fijn spelen en werden geschminkt en het eten was lekker, dus wederom een geslaagde avond.

Zaterdag mocht Aukje afzwemmen voor haar B diploma! De bofkont mocht helemaal vooraan lopen, meteen achter Krokobill, de mascotte.

Geslaagd! Zo knap! Een maand geleden stonden we hier nog voor A en nu dus alweer voor B. We gaan lekker nog even door totdat ze het ABC compleet heeft. Hopelijk doet ze dat op net zo’n snel tempo 😉

Komende week is het nog vakantie dus ik hoop dat we dan nog wat leuke dingen met de meisjes kunnen gaan doen. Ik wil een kwarktaart met ze maken, eigenlijk wil ik ook even gaan schaatsen en misschien wel een keer naar een ander krijspaleis als dat van onszelf. Oh en eigenlijk wil ik ook nog naar de bioscoop haha. Nou ja, we zien wel wat de week gaat brengen. Fijne week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.