Our diary #142

De eerste schoolweek van het nieuwe jaar zit er alweer op! Aukje had er ontzettend veel zin in om weer naar school te gaan en ging daarnaast maar liefst drie keer zwemmen deze week!

Aukje had het tijdens de vakantie al een paar keer gezegd, ze miste school. in de ruim twee jaar die ze nu op school zit was dit de eerste keer, dus een goed teken! En toen ze ook nog eens mocht kleuren op maandagochtend kon haar week helemaal niet meer stuk.

En terwijl Aukje op school zat, ging Maikel met Emmi zwemmen bij Center Parcs. Het was daar nog volop kerst 🙂 Ik nam ondertussen de badkamer onder handen, dat was flink nodig!

Dinsdag was een lekker rustig dagje. Emmi en ik speelden wat thuis en ondertussen hield ik me bezig met de was en het huishouden.

Lekker boekjes lezen.

Na schooltijd kwam er een vriendinnetje van Aukje spelen en later op de middag was het alweer tijd voor zwemles. De eerste van deze week.

’s Avonds keek ik op de babyfoon en zag ik Emmi niet liggen. Toen ik naar boven liep kwam ik erachter hoe dat kwam, Olaf lag ervoor haha.

Woensdagochtend kwamen er 200 mensen op de Hoeve, dus ik moest even een paar uurtjes werken. Ondertussen paste oma bij ons thuis op Emmi en toen ik thuiskwam stond dit gezellige kunstwerk op tafel.

Even lekker spelen op de Hoeve.

Lekker lezen in het Roodkapje zoekboek.

En nog een spelletje en toen was het alweer tijd om Aukje van school op te halen.

Even snel wat eten en weer richting het zwembad. De zwemles van 31 december had ik afgezegd dus die haalden we woensdag in.

Het nadeel van twee dagen achter elkaar zwemmen is dat je zwemschoenen dan nog niet droog zijn haha. Ze vond het maar vies om die natte schoenen aan te trekken, wat ik dan weer erg grappig vond haha.

Aukje wilde graag andijviestamppot eten, dus na het zwemmen gingen we nog even naar de Jumbo.

’s Avonds gingen Maikel en ik naar Rob Scheepers. Het was echt geweldig, ik denk dat we al vier jaar op een rij naar zijn shows gaan, maar volgens mij was dit echt de beste tot nu toe. Ontzettend gelachen!

De volgende ochtend nog even stoeien, knuffelen en spelen met papa voordat Aukje weer naar school mocht.

En terwijl ik thuis lekker aan het werk was, speelde Emmi bij opa en oma. Helaas had ons mopje koorts, maar het ging verder wel redelijk dus ik hoefde haar niet op te halen.

Pop werd ondertussen ook goed verzorgd.

En na een dutje leefde Emmi gelukkig weer wat op en kon ze lekker spelen.

Vrijdag werd ik moe wakker na een slechte nacht met een woelende peuter naast me. Nadat de kindjes naar school en het kinderdagverblijf waren gebracht ging ik nog even aan het werk voordat ik naar een uitvaart ging. De rest van de dag maakte ik ook geen foto’s meer.

Zaterdag deed Aukje mee met de diplomatraining voor C. Geen idee of ze over twee weken al op mag, maar ze wil zo graag klaar zijn met zwemles dat een extra les sowieso geen kwaad kan.

Vandaag staat er niks op de planning. Misschien gaan we wel iets bakken of lekker knutselen ofzo, we zien het wel. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.