Our diary #143

Tja, ik kan er niet meer van maken deze week. Een hele korte diary omdat ik de hele week ziek was…

Vorige week vrijdagavond begon het al, ik voelde me niet heel erg lekker en besloot om in bad te gaan. Ik wilde ook nog graag een Instafoto maken (never not working) en dus sleepte ik alles de badkamer in voor een beetje fijne foto. Dat lukte gelukkig (kijk maar) maar toch kon ik daarna niet helemaal ontspannen. Dan maar weer uit bed en op de bank.

Helaas werd het alleen maar erger en was ik het hele weekend echt een beetje zielig. Met een keelonsteking lag ik op de bank, een poging te doen om de kinderen te entertainen maar toen ze zondag een paar uurtjes naar mijn schoonzus en daarna schoonmoeder konden was dat stiekem toch wel fijn. Kon ik even slapen.

Ook de maandag bracht ik half slapend op de bank door, maar dinsdag moest Aukje toch echt gewoon naar zwemles. Ik sleepte mezelf er naartoe, om na afloop helemaal in te storten. Toch een beetje teveel van het goede.

Gelukkig speelde Emmi heel fijn met het speelgoed van een vriendinnetje en kon ik tijdens de zwemles even rustig thee drinken.

Woensdag stopte ik dus nog maar een dvd in de speler en zo kwamen Emmi en ik de dag wel door. Lekker samen op de bank.

Emmi kwam af en toe nog van de bank af om wat te spelen, ik alleen voor het hoognodige.

Na schooltijd ging Aukje weer bij een vriendje spelen en toen ze daarvan terugkwam mochten de meisjes even Just Dance spelen.

Donderdagochtend had ik een extra kind in huis 😉

Emmi en ik gingen even samen naar de huisarts waar werd bevestigd dat ik inderdaad een keelontsteking had gehad, maar gelukkig was mijn lichaam alles zelf al aan het opruimen dus nu is het een kwestie van uitzieken.

Na de huisarts kwam mijn moeder Emmi ophalen en al snel kreeg ik deze foto, arme Barbie haha.

Lekker even buiten spelen! Dat moet ik misschien dit weekend ook eens doen met de meiden, even uitwaaien.

Vrijdag vond ik dat ik maar eens beter moest zijn, dus ging ik aan het werk voor de site. Helaas voelde ik mezelf toch nog niet helemaal goed, dus ik werd nogal afgeleid enzo, maar goed. Ik heb toch iets kunnen doen. Op naar een nieuwe, betere, week! Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.