Our diary #145

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. De meisjes speelden lekker veel buiten en ik ging eindelijk weer eens sporten. Maar of dat nou zo’n goed idee was…

Vorige week zaterdag ging ik naar een babyshower. De meisjes mochten ondertussen gezellig bij hun oma spelen. Na de babyshower kwamen ze weer thuis en sloten we nog even gezellig bij de familie aan op de Hoeve. ’s Avonds ging ik naar Monique, maar daar heb ik geen foto’s meer gemaakt, wat best bijzonder is voor ons haha 😉

Zondag wilden de meisjes graag buiten spelen. Ze waren zo fijn aan het spelen dat ik ze een gezellig bordje met lekkere dingen bracht. Ze vonden het heerlijk!

Na een tijdje waren ze hete buiten beu en werd er binnen nog even met de Wii gespeeld. Emmi kreeg het warm dus die zat er wat bloter bij dan Aukje haha.

Maandag besloot ik om na drie weken weer te gaan sporten. Met gekneusde rib, dat wel. Maar ik wilde zo graag weer een keer… Het ging niet helemaal soepel maar het viel ook niet tegen gelukkig.

Na het sporten gingen we boodschappen doen. Ik vond dit zo grappig. Oranje koeken die roze zijn en roze koeken die eerder rood leken. Bijzonder.

Na schooltijd kwam er, weer een vriendinnetje spelen. Gezellig!

Dinsdag was ik te druk met het opruimen en poetsen van mijn kledingkast, dus maakte ik helemaal geen foto’s. We gingen ook nog even naar zwemles en ’s avonds lag deze kleine dame weer eens dwars in haar bed.

Woensdag ging ik weer sporten, wel pakte ik wat minder gewichten omdat me dat wel verstandig leek. Dat bleek een goede keuze, want donderdag en vrijdag had ik behoorlijk spierpijn ervan haha.

Na het sporten moest er gebak worden getest voor de Hoeve. Heel vervelend dat begrijp je 😉

Ik ging aan de poets en Emmi speelde ondertussen ontzettend fijn met een van haar poppen.

Na schooltijd had Aukje een kinderfeestje en toen ik aan Emmi vroeg of ze een snoepje wilde ging ze op haar gemak de hele snoeptrommel uitladen om er vervolgens eentje te kiezen.

Voor het eten mocht Emmi nog even lekker onder de douche. Ze mag altijd kiezen of ze in bad wil of onder de douche en dit keer werd het dus de douche. Ze vond het heerlijk!

Donderdag werkte ik even op de Hoeve en werkte ik lekker aan de site. Ondertussen speelden Aukje en Emmi weer fijn bij opa en oma.

Er werd weer heel wat af geknuffeld!

En ze gingen nog even fijn naar de speeltuin.

Lekker schommelen!

Vrijdag wilde ik eigenlijk weer gaan sporten, maar donderdagavond moest ik voor de zoveelste keer hoesten, dat ik vrees dat mijn gekneusde rib niet langer gekneusd is maar misschien zelfs wel gebroken. Sporten werd het dus niet, maar wel even naar mijn nagelstyliste voor mooie nieuwe nageltjes. Dat was hard nodig! Daarna ging ik werken op de Hoeve. Gebroken rib of niet, het was druk in verband met de staking dus werk gaat gewoon door.

Ook vandaag (zondag) ben ik weer aan het werk op de Hoeve, dus als je zin hebt om even hoi te komen zeggen, gezellig! 😉 Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.