Our diary #147

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. Afgelopen week was een afwisselend weekje. Aukje had gekke haren dag en carnaval op school, ik speelde veel thuis met Emmi en had ook nog wat gezellige afspraken…

Vorige week zondag moest ik een paar uurtjes op de Hoeve werken. De meisjes speelden ondertussen thuis samen met oma. Maandag brachten we eerst Aukje naar school, daarna gingen we boodschappen doen en eenmaal thuis vond Emmi dat het tijd was om lekker te spelen.

Emmi zit helemaal in de rollenspellen op het moment, zo leuk! Elke dag ben ik wel een keer baby of papa en zelf is ze ook maar al te graag baby. Hier is de baby gek aan het doen op de bank.

Tussendoor ook even gek doen met papa.

Kunnen we al naar buiten? Nee helaas, nog steeds regen…

Dan spelen we nog maar een spelletje.

Na schooltijd hebben we rapportgesprek met de juf van Aukje (trotse mama hier hoor!) en daarna rijden we door naar de bibliotheek. Even nieuwe boekjes halen.

Aukje is nogal makkelijk aangelegd, dus heeft ze het liefste dat ik de boekjes uitzoek. Ik kies er dus altijd een aantal uit waar zij dan weer uit mag kiezen. Ze nam er 6 mee uit deze selectie.

En terwijl Aukje druk was met het uitzoeken van boekjes vermaakten Emmi zich ook wel.

Aukje ook trouwens 😉

Dinsdag wilde Emmi al meteen haar Elsa jurk aan. Inclusief vlecht, want die hoort erbij.

Elsa had het maar druk, terwijl ik aan het poetsen was, speelde zij schooltje met haar pop.

Ineens wilde Elsa zingen en dus zat ik met K3 op de bank, in plaats van Frozen.

Omdat ik een ontzettend goede haardag had, kon ik het niet laten om even een selfie te maken 😉

Ik kocht alvast een leuke speelset voor Emmi’s verjaardag, maar de kleine dame had het gezien en wilde hem niet meer loslaten (en nee ik ben niet gaan rijden met Emmi los op de achterbank, dit was tijdens het wachten bij school).

Zwemles! Ik bestel altijd een kopje thee en Emmi mag dan altijd mijn koekje hebben. Die deelt ze trouw elke week met haar zwemles vriendinnetje, zo lief!

Samen boekjes lezen en dan is het uur zo om!

Ja daar is hij weer, de vieze spiegel selfie! Onze zwemlessen zitten er bijna op dus ik zal er nooit achterkomen, maar ik ben benieuwd wanneer ze die spiegels eens gaan poetsen haha.

Woensdag was het gekke haren dag bij Aukje op school. Ik kreeg dinsdag bij zwemles deze tip van een andere moeder, makkelijk en met leuk resultaat. Ik knipte overigens nog wel iets van de zijkanten van de snoepjes af, dat stond wat leuker.

Na schooltijd ging Aukje met Maikel zwemmen. Ze had eigenlijk een kinderfeestje op de manege, maar omdat Aukje allergisch is en ik haar de vorige keer helemaal opgezwollen op moest komen halen mocht ze iets anders leuks gaan doen om het goed te maken. Ik legde dus alle spulletjes alvast klaar.

Emmi en ik hadden ondertussen ook een drukke dag. In de ochtend kwamen mijn opa en oma op bezoek, daarna zagen we nog een bekende in de speelschuur en na de lunch kwam een vriendin met haar zoontje. Gezellig dagje zo!

Na het spelen even lekker in bad.

En daarna nog even fijn samen kroelen op de bank. Voor het eten werd Emmi opgehaald dus ik was helemaal alleen met eten, wat ik overigens helemaal niet erg vind. ’s Avonds was ik ineens helemaal op, dus ik ging lekker in bad en op tijd naar bed.

Donderdag werkte ik weer een dagje aan de site. Ineens werd ik verrast, kan je lezen wat er op de mok staat? Ik word peettante! Zo ontzettend leuk!!

Dit lieve meisje was ondertussen alweer lekker aan het spelen bij opa en oma. Ze sliep lekker uit, tot 7:30 uur!

Even samen met opa de krant lezen haha. Wijsneus.

En nog fijn puzzelen voordat Aukje ook thuis kwam uit school.

Na schooltijd gezellig samen een spelletje spelen.

Ondertussen bouwt Emmi een feestje 😉

Vrijdag was een werkdag dus maakte ik geen foto’s en omdat ik deze diary al op vrijdag heb gemaakt houd je de foto’s van zaterdag van me tegoed. Volgende week, beloofd! 😉 Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.