Our diary #149

En toen zat er alweer een hele week op, wat gaat het toch snel! Ik ging afgelopen week maar liefst drie keer sporten, werkte een extra dagje op de Hoeve en Aukje haalde haar zwemdiploma C!

Zaterdagochtend stonden we al op tijd in de keuken. Aukje mocht afzwemmen voor C en daarom hadden we een klein feestje. En bij feest hoort taart, dus we maakten een lekkere kwarktaart. Het zwemmen ging super goed en ik heb wel foto’s gemaakt maar helaas geen foto’s die ik hier kan plaatsen dus je zal me op mijn woord moeten geloven πŸ˜‰

Zondag moest ik onverwachts een dagje werken op de Hoeve. De meisjes mochten daarom een extra dag naar opa en oma. Er werd flink geknutseld.

En nog meer geknutseld.

Er werden spelletjes gespeeld.

En onze oude ministek werd tevoorschijn gehaald.

Nog een potje sjoelen.

En wat puzzelen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Maandag speelde Emmi lekker met haar nieuwe speelset die ze van onze lieve vrienden heeft gekregen. Daar werd er niet mee gespeeld, hier is het een grote hit!

Ik mocht ondertussen de berg vakantiewas wegwerken.

Gelukkig kan Emmi heel goed zelf spelen, dus het schoot lekker op.

Dinsdag hetzelfde verhaal, ik deed achterstallig poetswerk, ging verder met de was en Emmi speelde heerlijk met haar poppen.

Haar grote vriend Floris moest werken en liet haar even ervaren hoe het is om in een achtbaan te zitten haha.

In de middag mocht ik mijn nagels bij laten werken en deze bofkonten mochten mee, maar ze kregen ook zelf nog eens mooie roze nagels. Zo leuk!

Woensdag ging ik voor de tweede keer deze week sporten.

En daarna haalden we Aukje alweer uit school.

Emmi kreeg een nieuwe knuffelpop van VTech. Die mag ik dit weekend overigens ook nog eentje weggeven via Instagram, dus houd mijn pagina in de gaten!

Aukje nam een vriendinnetje mee na schooltijd, daarna kwamen mijn opa en oma nog even op bezoek en toen zij weg waren was er nog genoeg tijd om even te knutselen.

Donderdagochtend kreeg ik deze foto van mijn moeder opgestuurd. Net uit bed en al meteen ijsjes maken πŸ˜‰

Aangekleed en meteen voor baby zorgen. De tanden moesten worden gepoetst.

Even naar buiten. Volgens mij was ze bang om nat te worden haha.

Jeej, Aukje was thuis uit school! Lekker samen spelen.

Ik was ondertussen aan het werk en kreeg een heel fijn pakketje opgestuurd. Ik kon niet wachten om het te proberen, dus ben vrijdag meteen aan de slag gegaan. Maar op het moment van schrijven zit mijn haar nog in de cast (culry girls weten wat ik bedoel haha) dus ik kan nog geen resultaat delen, maar de eerste indruk is heel goed kan ik alvast verklappen. Binnenkort meer!

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.