Our diary #160

Joehoe! Een vers geknipt en gekleurde foto als starter van Our diary deze week πŸ˜‰ We deden weinig bijzonders en maakten ook maar weinig foto’s…

Vorige week kwam dit gave pakket binnen voor Aukje. Vogue Girl en Tina hebben samen deze te leuke lijn voor meisjes gemaakt die nu in de winkel ligt. En de bofkonten die nu een abonnement bij Tina afsluiten, krijgen hem cadeau!

Maandagochtend kreeg ik een berichtje van mijn kapster, ze had een foutje gemaakt en door een andere afzegging kon ik die dag al terecht! Jeej! Gelukkig kwam dat thuis ook uit en dus kwam ik na een paar uur weer helemaal blij thuis. Vers geknipt en gekleurd πŸ™‚

Maandagavond ging ik voor het eerst weer naar de sportschool voor een lesje Power in de buitenlucht. Pittig en een beetje behelpen zo, maar fijn om weer bezig te kunnen zijn!

Dinsdag mocht Aukje naar school en Emmi zei ondertussen meerdere keren dat ze haar zus zo miste. Gelukkig hoefde Aukje deze week maar één dag naar school, dus de rest van de week konden ze fijn samen spelen.

Woensdag was het lekker weer dus speelden de meisjes fijn in de tuin.

Aukje wilde allemaal kleine vlechtjes, dus maakte ik 22 (!) van die kleine rotvlechtjes in haar haar. Kind helemaal blij.

Na het eten nog even meedansen voor de televisie en daarna gingen de meisjes naar bed en ik weer naar de sportschool. Dit keer voor een les Xcore.

Donderdag stond een warme dag op de planning die we dus weer in de tuin doorbrachten.

We maakten voor de eerste keer zelf popcorn.

En speelden lekker met water.

Handig, zo in de schaduw van de trampoline haha.

Vrijdag speelden de meisjes even bij opa en oma. Ik mocht ondertussen werken op de Hoeve.

We gingen even naar de Sligro en daar zag ik allemaal lekkere dingen!

En leuke dingen hihi.

Vroeg in de middag kwamen de meisjes weer terug en speelden ze nog even lekker buiten.

Vermoeiend dagje blijkbaar πŸ˜‰ Tijdens de film viel ze zo in slaap.

Komende week wil ik proberen om wat meer in actie te komen, want van dat thuis hangen word ik niet bepaald vrolijker. Ik vind het alleen heel moeilijk want heb geen zin in drukte. Maar eens even goed nadenken over een fijn maar rustig plekje om deze week naartoe te gaan. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.