Our diary #167

Het is vakantie!! En hoewel de meisjes vorig weekend al een beetje vakantie vierden bij oma op de camping, is het nu dan echt vakantie. Maar eerst blikken we nog even terug op afgelopen week…

Vorige week vrijdag werd Aukje door oma opgehaald van school. om twee nachtjes mee naar de camping te gaan. Elk jaar gaan ze met z’n viertjes, met een vriendin van mijn moeder en haar kleindochter, en elk jaar is het één groot feest. Aukje keek er zo naar uit!

Lekker zwemmen, spelen, knutselen en alle aandacht van oma.

Speurtocht in de bossen.

Emmi en ik waren ondertussen gewoon thuis.

Maar laat in de middag ging ook ik weg, gezellig op date met Bregje, Kimberly en Monique.

Sushi tijd!!

De volgende dag wilde Emmi een Elsa vlecht. Ze vond het alleen wel een beetje stom dat hij niet zo lang was.

Dit is echt de fijnste manier om televisie te kijken ja…

Zondag reden Emmi en ik richting camping, en nam ik Aukje mee terug. Nu mochten de peuters nog een nachtje met de oma’s spelen.

Wat een plezier! Ik vrees voor de oma’s dat ze volgend jaar twee weekenden moeten boeken, voor elke kleindochter een eigen weekend haha.

Maandagochtend ging ik weer lekker sporten. Lesje Xcore en aansluitend een les yoga. Dat was verrassend! Maar dat heb je misschien al wel gelezen afgelopen week haha.

Na het sporten had ik een bijzonder goede wasdag, en dat probeer ik altijd vast te leggen maar dat is moeilijker dan het lijkt haha.

Krullies!!

Maandagavond pakte ik alvast de juffencadeautjes in. Een grote houten letter (de eerste letter van de voornamen) een door Aukje gemaakt armbandje met de naam van de juf en een kaartje.

Ingepakt met wat confetti, staat zo lekker feestelijk.

Dinsdag kwam er een nieuw spel binnen voor de dames, Nijntje Tiptoi. Binnenkort meer hierover. Daarna speelden we nog even gezellig in de speelschuur met een vriendin en haar dochtertje.

Woensdag begon Emmi met schooltje spelen.

Een poppetje getekend!

We kochten nog even wat spulletjes voor de krullen van mijn moeder en in de avond ging ik weer lekker sporten.

Donderdag mocht Aukje in pyjama naar school, dus ook in pyjama naar opa en oma haha. Ik stond weer een dagje in groep 7.

Vrijdagochtend kwam mijn moeder weer langs, dit keer deed ze alles zelf. Leuk als ik binnenkort de resultaten deel in een blog?

Komende week is het dus de eerste week van de vakantie. De agenda is nog vrij leeg, maar die gaan we vast en zeker snel invullen. Ik wil ook een dagje gaan ploggen, dus je leest snel wat we uiteindelijk allemaal hebben gedaan. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.