Our diary #172

Ik ben mijn belofte nagekomen, meer foto’s dan vorige week 😉 En vooral veel bikinifoto’s want aan het water was het zo’n beetje de enige plek waar het uit te houden was deze week…

Zaterdag waren we uitgenodigd om te komen zwemmen bij familie. Daar zeiden we geen nee tegen natuurlijk! Ik heb voor het eerst mijn petekindje de fles kunnen geven en tussendoor lekker veel in het zwembad gezeten. Zo gezellig!

De dames vonden het zo leuk dat ze wel wilden blijven slapen 🙂 Dat is een goed teken, maar ik nam ze toch maar mee naar huis haha.

Zondag gingen we lekker zwemmen bij het strandbad.

Het is daar zo fijn!

Monique sloot later ook nog gezellig aan. Zo fijn als je kindjes je vriendinnen ook lief vinden.

Maandag gingen we naar de Efteling, jeej!

Het was zo gezellig.

Omdat het erg warm was nam ik een watervernevelaar mee. Emmi vond het geweldig speelgoed haha.

En ze vond het Sprookjesbos ook zo leuk.

Rond etenstijd even lekker spelen in de speeltuin die inmiddels bijna leeg was.

Natuurlijk ook even het kasteel van Doornroosje bekijken.

Hier ruikt het altijd zo lekker!

Eindelijk durfde Aukje op de trilsteen te staan haha.

Snapt er trouwens iemand wat deze vis met het sprookje van Pinokkio te maken heeft?

Dinsdag gingen we weer zwemmen. Ik had met een vriendin afgesproken en de meisjes wilden eigenlijk niet naar het strandbad. Maar ik had al afgesproken, dus ze moesten wel mee. Nou wist ik dat die vriendin een kleintje heeft die nog een middagdutje doet, dus ik zei tegen Aukje en Emmi dat we dan thuis zouden lunchen. Ik nam dus geen brood mee, maar al snel nadat we er waren kwam Monique toevallig ook zwemmen met haar kindjes. Onze meiden waren al snel zo leuk samen aan het spelen dat ze dus niet meer naar huis wilden. Begrijpelijk 🙂 Dat werden dus poffertjes, tosti en een broodje frikandel als lunch hihi.

Lekker met modder spelen.

En snoepjes delen met Lise en Quinn.

De meisjes hebben zo leuk gespeeld samen!

Woensdag moesten we echt even wat boodschapjes doen. Soms lijkt Aukje ineens zo ontzettend groot, dit was weer zo’n moment.

Boodschappen binnen.

En door naar mijn schoonzus. Wederom een gezellig dagje.

Donderdag had ik een dagje voor mezelf! Ik wilde 3000 dingen doen en de dag was om voordat ik het in de gaten had. Nog niet de helft gedaan van wat ik wilde doen helaas. De kindjes waren ondertussen bij mijn ouders.

Lekker stickeren.

En een dromenvanger maken.

Vrijdagochtend begon ik weer met een lesje Xcore. De rest van de dag heb ik gewerkt.

Komende week is het alweer de laatste vakantieweek voor Aukje. Zo jammer! Ik zou de vakantie nog wel met een maand willen verlengen hoor 🙂 We gaan in ieder geval één dagje samen winkelen komende week. Lekker met z’n tweetjes op zoek naar een nieuwe rugzak voor het nieuwe schooljaar, misschien wel wat nieuwe kleren en gezellig samen lunchen. Nu al zin in! Fijne week weer 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.