Our diary #183

Afgelopen was weer zo’n typische week die voorbij vloog, maar als je me nou vraagt wat ik allemaal heb gedaan dan kan ik het je niet vertellen. Ik weet wel dat ik veel achter de laptop heb gezeten, want er lag (en ligt nog steeds) een berg werk op me te wachten...

Zo hang ik elke avond de kleding voor de meisjes neer. Over het traphekje (wat we niet meer gebruiken maar er nu eenmaal zit) Zodat ze het zelf ’s ochtends kunnen pakken en aantrekken.

Overigens trekt Emmi nog regelmatig haar eigen plan hoor haha. Elsa still going strong!

Lekker bouwen met Kapla. Dat blijft leuk speelgoed.

Maandag ging ik met Emmi naar de Action. Ik nam ook wat dingetjes mee voor 5 december, maar dat stopte ik dus snel in een tas zodat Emmi het niet zag. De tas heb ik uiteraard netjes bij de kassa afgegeven en de medewerkster begreep dat Emmi het niet mocht zien, dus dat was heel fijn!

De buit, zonder de Sinterklaas dingen 😉 Die laat ik nog in een apart artikel zien binnenkort.

Emmi kreeg een kleurboek en stiften dus ze ging meteen aan de slag.

Daarna wilde Emmi dat ik met haar ging puzzelen. Ik besloot om zelf ook maar een puzzel te pakken en ontdekte dat het stiekem best rustgevend is.

Na schooltijd ging ik met de meisjes naar de Intertoys. Aukje is bijna jarig en voor haar kinderfeestje mocht ze een krat vullen. Voor wie dit niet kent, op de uitnodiging kan je dan als cadeautip zeggen dat er bij Intertoys een krat staat waar ze iets uit kunnen kiezen. Is overigens geen moet, maar kan soms juist heel fijn zijn voor als je geen idee hebt wat je kan kopen.

Aukje zocht (in mijn ogen) alleen maar meuk uit. Maar goed. Ze mocht van mij niets boven de € 10,- in de krat leggen en heeft alles echt helemaal zelf uitgezocht.

Daarna even naar de bibliotheek. Aukje oefent elke dag even met lezen en dan is het fijn als we steeds nieuwe boekjes hebben.

Nog even aan haar kleine zusje voorlezen en we konden weer gaan. ’s Avonds gaf ik een lesje Power en ik vind het nog steeds awkward om foto’s te maken als mensen kijken dus helaas weer geen foto haha.

Woensdag nam Aukje na schooltijd twee vriendinnetjes mee naar huis. Ze mochten lekker even in de speelschuur spelen (die nu helaas dicht is en dus helemaal leeg was).

’s Avonds ging Emmi alvast naar opa en oma. Kijk dat armpje om haar knuffeltje heen liggen, te lief!

Haar nieuwste hobby!

En daarna een tekening maken voor haar grote zus.

Jaaaaa, Aukje was er weer. Lekker samen knutselen met oma.

En nog even op de tablet. Ik werkte ondertussen maar had een ontzettende K* dag. dat heb je soms. ’s Avonds mocht ik weer een les Power geven en zelfs daar had ik geen zin in. Dat zegt wel genoeg denk ik…

Vrijdag weer een werkdag en zo slecht als het donderdag ging, zo goed ging het vrijdag. Niet alles afgekregen wat ik wilde, maar toch veel kunnen doen. Ik moest zelf wel lachen om deze foto. Denk dat Maikel gedacht heeft dat ik een pornofilm had gemaakt ofzo haha. Wat dus niet zo was, moge dat duidelijk zijn 😉 De foto die ik hier maakte staat inmiddels al op Insta…

Morgen geef ik voor de eerste keer op maandag les. Alle groepslessen Power die ik tot nu toe heb gegeven, waren ter vervanging van de eigenlijke instructeur. Vanaf morgen start mijn eigen les, dus niet meer ter vervanging van iemand anders. Elke maandag om 19:00 uur. Dus mocht je in de buurt wonen en denken “Hey, dat lijkt me wel leuk!” Meld je dan gewoon gezellig aan voor een gratis proefles en dan zie ik je morgen. Einde schaamteloos promotiebericht haha.

Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.