Our diary #195

Heb jij dat ook? Dat je compleet de dagen kwijt bent nu we zoveel thuis zijn? Ik moest bij sommige foto’s echt even nadenken om welke dag het ging, dus het kan zomaar zijn dat ik er soms een dag naast zit…

Vorige week zondag gingen we naar vrienden die net waren verhuisd. De mannen konden zo nog wat klussen, de vrouwen poetsen en de kinderen liepen ons lekker in de weg haha. Hier zetten we ze even voor een film in een poging de rust terug te brengen.

Tijd voor een frisse neus, met de kindjes naar buiten om frietjes te halen.

Maandag speelden de kindjes even in de speelschuur.

En ‘s avonds ging ik even lekker in bad. Kokosolie in het water, fijn voor mijn huid en haar, daarna haar wassen, een haarmasker en met zogenaamde ‘naked curls’ naar bed (krullen zonder stylingsproducten erin).

Dinsdag gingen de meiden het barbiehuis opruimen. Ook al leek het daar totaal niet op.

Ik had een goede haardag! Inmiddels wel stylingproducten erin overigens. En ik woon tegenwoordig in mijn sportleggings. Aangezien ik ze toch niet naar de sportschool aan kan, dan maar thuis πŸ˜‰

Volgens mij waren we allemaal een beetje lui dinsdag.

Even een lekker en gezond snackje tussendoor.

Aukje haar nieuwste hobby, Animal Crossing op de Nintendo Switch.

Woensdag waren de meisjes bij opa en oma en ik werkte ondertussen op de noodopvang op school. Toen Aukje en Emmi ‘s avonds thuiskwamen gaf ik ze rauwe bloemkool (vinden ze lekkerder dan gekookt) maar ik bracht ze in twee lege Pringles bakjes. Vonden ze geweldig! Ik zei er natuurlijk niet bij dat ik die Pringles bakjes een half uur eerder zelf leeg had gegeten haha.

Tja, soms willen je voetjes ook gewoon even op een satijnen kussensloop liggen.

Donderdag gingen de meisjes naar opa en oma.

Lekker samen spelen.

En knutselen.

Ik was bij met mijn blogopdrachten, dus ging aan de slag met het maken van nieuwe posts voor het Insta account van Laco Helmond.

‘s Avonds kreeg ik deze foto van mijn moeder, blijkbaar vindt Emmi het wel gezellig als haar knuffels naar haar kijken als ze slaapt πŸ˜‰

Nog even met de barbies spelen en weer naar huis.

Waar ik alles al had klaargelegd voor Aukje.

Rekenen met fiches.

En aan de andere kant van de tafel werden diezelfde fiches op kleur gesorteerd. Voor de eventuele vragen, dit is niet meer te koop helaas.

Tijd voor een spelletje. Ik met Emmi…

En oma (mijn moeder) met Aukje.

Emmi had het alweer heet dus haar trui ging uit.

We wonnen een bakkersbon bij de Postcode Loterij dus die gingen we even opmaken.

Ze mochten allebei een gebakje uitzoeken en nog iets anders lekkers.

Tijd om in bad te gaan! Ik doe de ene keer Badedas in het water (werkt ontsmettend) en de andere keer kokosolie (fijn voor de huidjes).

En de dag voordat de avondklok in ging, mocht ik nog één keer de deur uit. Sushi eten bij Monique (en twee uur videobellen met Bregje en Kimberly).

Zaterdag werd het huiswerk van woensdag en donderdag ingehaald. Ik heb ervoor gekozen om de opa’s en oma’s niet te belasten met het schoolwerk van Aukje, dus eigenlijk heeft Aukje op woensdag en donderdag weekend en halen we het werk in het weekend in.

Makkie dit keer.

Zaterdag kwam er nog een vriendinnetje spelen (beste stimulans om het schoolwerk op tijd te maken).

Vandaag ga ik proberen om wat mooie foto’s van de meiden te maken, dus duim je mee dat ze zin hebben en meewerken? Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.