Our diary #216

Yes, zoals beloofd vandaag weer gewoon op tijd 😉 Afgelopen week was weer lekker druk, we genoten van het weer, ik sprak af met een paar vriendinnen en er kwamen wat leuke pakketjes binnen…

Maandagavond mocht ik weer lekker een lesje Power geven.

Ik twijfelde om binnen of buiten les te geven, maar koos toch voor binnen.

Soms ligt er ook gewoon niks geks in Emmi’s bed haha.

Woensdag mocht ik weer werken en gingen de meisjes naar opa en oma. Het was warm, dus bikini’s mee en lekker in het badje.

En niet zomaar een zwembadje, maar een heus eenhoornbad.

Tussendoor werd er ook nog geknutseld.

Donderdag ging ik naar dit mooie plekje om foto’s te maken.

Ik ging niet alleen maar gezellig samen met deze leukerd.

Toen ik thuis kwam maakte ik foto’s van een heel leuk perspakket. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de rest, er kwam gisteren een blog over online.

Donderdagavond maakte ik na het douchen bij Aukje alvast een vlecht. Vrijdag had ze sportdag, maar op vrijdag moet ik al vroeg werken, dus zo zat haar haar al lekker stevig vast zodat ze er geen last van zou hebben.

Toen ik vrijdag thuiskwam van het werk, lag er weer een gaaf perspakket klaar. Dit keer een verrassing voor de meisjes.

De bofkonten kregen een nieuw spelletje voor de Nintendo Switch, Spirit: Lucky’s Big Adventure. Daarbij kregen ze ook maar liefst vier dvd’s van Spirit en een super leuke speelset. Ze waren zo blij!

Vrijdagavond haalden we na het eten nog even een lekkere milkshake.

Ik vind het toch zo schattig hoe Emmi haar poppen en knuffels altijd kleding van zichzelf aantrekt om ze warm te houden.

Zaterdagochtend werd er lekker gespeeld met hun nieuwe Spirit speelset, die overigens meteen aan het barbiehuis werd toegevoegd.

Ik mocht de derde les Power geven van deze week.

En toen ik weer thuis was wilden de meisjes verven. Regelen we.

Tja als je vlecht er twee dagen in heeft gezeten dan heb je eindelijk ook “krullen”.

En laat in de middag zouden er mensen naar onze boekenkast komen kijken. Tegen alle verwachtingen in wilden ze hem meteen meenemen, dus hij moest snel worden leeggehaald en nu is hij dus weg! Zo fijn! Even alle rommel uitzoeken die eruit kwam haha, maar wat een licht in de kamer zonder die enorme donkere kast. Zo fijn! En natuurlijk nog even op zoek naar iets nieuws.

Vandaag is weer een drukke dag en voor komende week staan er eens een keer nog niet zoveel dingen gepland. Benieuwd of dat zo blijft haha. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.