Our diary #217

Even dacht ik dat ik het weer niet ging redden, mijn weekoverzicht. Maar het is gelukt! Deze week werden onze meiden verrast met een nieuw gezinslid en terwijl ik dit schrijf zijn zowel ik als de meisjes lekker een weekendje weg!

Zondag was het vaderdag, dus we gingen even gezellig op bezoek bij mijn ouders. Natuurlijk nadat de meisjes eerst hun eigen papa hadden verwend met kusjes, knuffels en (zelfgemaakte) cadeautjes.

Bij opa en oma is altijd zoveel te doen!

Maandag maakte Maikel deze lunchplankjes voor een vergadering op de Hoeve.

En ik begon met het opruimen van alle zooi die uit de boekenkast kwam.

’s Avonds weer een lesje Power geven.

Dinsdag maakte ik foto’s voor de winweek die nu op Insta loopt.

Na schooltijd ging Emmi voor het eerst bij een vriendinnetje spelen, dus Aukje en ik waren samen. Er stonden vier kinderfeestjes op de planning, dus er moesten cadeautjes worden gekocht.

En zelf natuurlijk ook even snuffelen.

Aukje maakte ook nog deze tekening.

Woensdag was ik vrij (de school waar ik werk heeft vakantie) dus ik ging aan de slag met het oefenen van de nieuwe Step les.

De meisjes mochten na schooltijd gewoon naar opa en oma.

Lekker herrie maken.

En samen spelen.

En knutselen niet te vergeten.

Donderdag ging ik even naar de Hema. Ik vond niet wat ik zocht maar nam wel wat andere dingen mee naar huis.

Ook werd er een leuk pakketje bezorgd voor de meisjes. Baby Born bestaat 30 jaar en om dat te vieren kregen we deze leuke jongenspop.

Meteen favoriet natuurlijk.

Ook werd er nog even gekleurd.

Vrijdag ging ik werken en na het werk reed ik meteen door naar Chaam, om het weekend door te brengen met drie lieve vriendinnen, Bregje, Kimberly en Monique. De meisjes hadden geluk, want zij mochten het weekend lekker met opa en oma mee naar de camping.

En zo werd ik dus zaterdagochtend in alle rust wakker. De rest sliep nog en daardoor kon ik dit weekoverzicht even maken. De foto’s van de rest van het weekend en van het weekend van de meisjes hou je dus nog tegoed! Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.