Our diary #311

Daar zijn we weer! Met weer een heerlijke vakantieweek achter de rug. We gingen lekker op pad, maar speelden ook fijn thuis en er werden eindelijk nieuwe meubels bezorgd!

We begonnen de week lekker rustig, met de nieuwe Okki en wat fruit.

We gingen gezellig spelen en zwemmen bij het Sterrenstrand in Eersel.

En aten een hapjesplank als avondeten. Daar zijn de meiden dol op!

Zondag gingen ik met Aukje naar het Oorlogsmuseum in Overloon.

Ze vond het mega interessant, en ik stiekem ook! En kijk even hoe klein Aukje is naast deze enorme wagen!

We sloten lekker af met ijs bij Clevers.

Maandagavond kreeg ik vriendinnen op bezoek. Ik zette wat lekkers neer en zocht servetten, maar kon alleen deze kerstexemplaren vinden haha.

Kleine waarschuwing vooraf, de volgende foto is bij de bloedbank genomen dus ben je bang voor naalden is het handig om deze te skippen.

Maikel was een paar nachtjes weg, dus de meiden mochten allebei om de beurt bij mij in bed slapen. Op de laatste avond zou Maikel ’s nachts terugkomen, dus sliep iedereen weer in zijn eigen bed. Maar Emmi kon mijn kussen blijkbaar nog niet missen want die ruilde ze toch stiekem om voor die van haar haha. Boefje.

Ik werd weer opgeroepen om bloed te geven. In mijn vakantie dus ideaal want de vorige keer werd ik toch niet helemaal lekker toen ik een dag later sportles moest geven. Dat probleem had ik nu niet.

Dinsdag was opa (mijn schoonvader) jarig, dus er werd gekleurd en ik kleurde (en stickerde) lekker mee.

Woensdag haalden we de eetkamer leeg en ging ik er nog even met de dweil doorheen…

Waardoor er heel veel speelruimte was…

En tijdens het wachten speelden Aukje en ik een potje Dobble…

Werd er weer gekleurd en toen was het eindelijk zover…

Onze nieuwe eethoek! Jeej! Ik ben er zo blij mee! We hadden deze set al in april besteld en in de tussentijd was ik de kleur van de bank alweer vergeten. Je bestelt in de winkel van een heel klein stukje stof dus dan is het zo fijn als het klopt wanneer de bank maanden later wordt bezorgd. Nu nog op zoek naar 3 stoelen voor erbij.

Ondertussen zette ik de banken even op de foto voor op Marktplaats, want als alles goed is komt volgende week onze nieuwe bank! En dan kan ik eindelijk verder shoppen, nieuw televisiemeubel, nieuwe salontafel, kleed, wanddecoratie, accessoires, etc 🙂 Zo leuk! En als je hier al langer meeleest, dan weet je dat ik er ook al heel wat jaren op wacht. Eindelijk is het dan zover!

In de middag ging Aukje gezellig samen met haar vriendin naar de bioscoop. Ze vond het helemaal leuk, zo zonder ouders. Emmi speelde ondertussen gezellig bij een vriendinnetje.

Donderdag reden we helemaal naar Apeldoorn, voor een bezoekje aan Paleis het Loo.

Het was fris buiten dus we begonnen lekker binnen. Ook dit vond ik zelf weer leuker dan ik vooraf had verwacht.

Kijk nou hoe mooi!

We waren net op tijd met het reserveren van het Junior Paleis. Leuke (maar ingewikkelde!) opdrachtjes voor de kinderen. Niet alles was even duidelijk waardoor de kids (en moeders) afhaakten, maar toch leuk om even mee te pikken.

Omdat het de prinsen en prinsessendagen waren, was er vanalles te doen voor de kids. En af en toe mochten de mama’s ook even meedoen 😉

Emmi ging verkleed als Elsa en Aukje wilde liever niet verkleed. Helemaal prima natuurlijk.

Vrijdag speelden we gezellig in de speelschuur met de mini van mijn lieve vriendinnetje. Het was zijn eerste keer, maar er gaan nu vast nog vele bezoekjes volgen 🙂

Op naar de laatste vakantieweek, wat is het toch weer voorbij gevlogen! Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.