Our diary #324

Vanuit de ziekenboeg een nieuwe diary. Eigenlijk zou Emmi dit weekend mogen dansen bij het Kasteel van Sinterklaas, ik zou sushi gaan eten en we zouden met vrienden chocoladeletters en pepernoten gaan versieren. Maar in plaats daarvan hebben we het hele weekend op de bank gelegen omdat de dames elkaar afwisselden met een buikvirusje…

We begonnen de week met pakjesavond bij mijn schoonouders. Ik nam daarom dit leuke sinterklaasstukje mee.

De dames werden weer goed verwend. Allebei helemaal blij met hun cadeautjes.

Op mijn werk kregen alle kinderen deze week een cadeautje van Sinterklaas. Had Emmi even geluk dat ik er een foto van op de socials wilde plaatsen, kreeg zij ook gewoon een setje.

Deze week lag er ineens sneeuw op de auto. Gelukkig was het van korte duur, ik ben nog niet toe aan een witte Sinterklaas hoor.

Woensdag mocht ik weer helpen met lezen bij Emmi in de klas. De kinderen hadden alleen hun schoentje gezet dus het was nogal een uitdaging om alle stuiterende kinderen serieus aan het lezen te krijgen haha.

Na schooltijd gingen beide dames ergens anders spelen. Dat komt echt nooit voor, dus ik had een vrije middag en die heb ik goed besteed. Ik ging lekker shoppen voor accessoires voor in huis (en deze leukerd stond bij het tuincentrum buiten).

Tja en toen stond er ineens een Pietenschoen. Dus Aukje maakte een armbandje en Emmi een tekening voor Piet.

En wat bleek, het was de schoen van hartjespiet.

De buit.

Donderdag ging ik voor het eerst in 6,5 jaar weer naar de verloskundige. Voordat er roddels ontstaan, geen verrassingen hoor 😉 Ik ging flyers brengen voor mijn werk.

De meiden vermaakten zich weer bij opa en oma.

Er werd weer druk getekend.

En vrijdag was het alweer 1 december. Tijd voor de adventskalenders.

Emmi heeft een adventskalender van Gabby’s poppenhuis en Aukje krijgt elke dag een zakje kralen.

Het was flink koud deze week, dus de mutsen werden weer tevoorschijn gehaald.

Ik werd verwend met een enorm pakket van Pretty Curly Girl. Mocht je hier ook iets willen kopen, code CHARLOTTE602 geeft je extra korting op je bestelling.

verlichting

En vrijdagavond kreeg Aukje ineens buikpijn. Gelukkig nog niet meer dan dat, maar ze wilde niks eten en kon ook niet naar dansles.

Deze dame kon nog wel naar dansles.

En waar Aukje ’s nachts 1x moest spugen en het daarna zo goed als over leek te zijn, moest Emmi dat zo’n beetje de hele zaterdag. Zo sneu. Dus alle afspraken werden afgezegd en hopelijk voelt ze zich morgen weer wat beter.

En tot slot, Aukjes favoriete plekje met haar favoriete bezigheid van het moment. Lekker armbandjes maken.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.