Our diary #53

Het is alweer zondag en dus heb ik weer een nieuw weekoverzicht klaarstaan. Met foto’s van ons Paasweekend waarin Aukje ziek werd, van de nieuwe kleren die ik bij Kruidvat kocht, één van de laatste selfies op mijn werk en nog veel meer…
Zondag was Aukje ziek, zo zielig. Ze had die nacht een aantal keer flink overgegeven, klaagde al een paar dagen over enorme hoofdpijn en zondag brak ze, zo sneu. Ze heeft een paar uur op de bank liggen slapen en dat deed haar wel goed gelukkig. En terwijl Aukje sliep deden Emmi en ik even een drankje op de Hoeve. Maandag was Aukje weer opgeknapt gelukkig. Tussen het werken door had Maikel even tijd om met Aukje te kleien, zo mooi om die twee samen te zien. En toen Maikel weer aan het werk moest gingen Aukje en ik nog even door.Ons vreetzakje haha. Dinsdag zag ik deze mooie nieuwe Essence collectie en wist ik me in te houden haha.Ik kocht wel twee nieuwe shirts en een rokje voor Aukje. Simpel maar toch leuk, goed genoeg voor op school. Woensdag mocht Emmi weer naar het consultatiebureau. Zoals je misschien al hebt gelezen is ze weer helemaal goedgekeurd.Ik heb al eens ooit gezegd dat ik onze boekenkast beu ben, maar Maikel wil hem niet weg doen. Om toch wat rust te creëren ben ik alvast begonnen met het leegruimen van de planken. Deze boeken gaf ik allemaal weg op de plaatselijke weggeefhoek.  Tijdens het koken had ik gezelschap in de keuken hihi. Na het eten mocht Aukje nog even televisie kijken en dat deed ze op een wel heel bijzondere manier. En Emmi maakte nog even wat ijsjes voor ons allemaal. Donderdag mocht Emmi weer naar opa en oma. En nu Aukje op school zit mag Emmi lekker in haar stoel zitten. Gezellig boekjes lezen op de grond. Emmi vindt het geweldig om tegen zichzelf te kletsen via de oven haha. Gek ding. Kiekeboe!Mooi meisje!Tijdens het nakijken besefte ik me ineens dat het mijn één na laatste werkweek was. Toch best een vreemd gevoel…Aukje mocht na schooltijd weer mee naar opa en oma en speelde daar met mijn oude Barbie spullen. Zo leuk om weer te zien allemaal. Vrijdag kwam het cadeau binnen dat we van het verjaardagsgeld van Emmi hebben gekocht, de ballenbak. Beide meisjes vinden hem geweldig!Vrijdagavond ging ik lekker uit eten met vriendin Suus. Aukje was een beetje jaloers dus we moeten het binnenkort nog eens over doen haha. Het was in ieder geval heerlijk! En gezellig! Dat ik die nacht nauwelijks heb geslapen in verband met twee wakkere meisjes vergeten we maar even. Zaterdag gingen we naar de schoenenwinkel met het doel om voor Aukje sneakers en sandalen te kopen. Helaas was er al bijna geen keuze meer in Aukjes maat. Dus we gingen zonder sandalen naar huis maar gelukkig wel met sneakers.
Deze! Ik hou eigenijk helemaal niet van klittenband, maar het is gewoon het meest praktisch zolang ze nog niet kan strikken. En dan niet zozeer voor mezelf, maar wel voor op school. Super irritant als ze de hele tijd naar de juf moet om haar veters te laten strikken. Deze schoenen kan ze tenminste zelf aan en uit trekken.

Komende week blijft het heerlijk weer dus ik wil lekker veel naar buiten. Ik wil eigenlijk even op zoek naar een mooie fotoshoot locatie in de buurt, Aukje heeft een studiedag dus nog even nadenken hoe we deze leuk in kunnen vullen en zaterdag ga ik weer een cake smash shoot doen. Verder heb ik mijn laatste werkdag op school en moet ik twee dagen op de Hoeve werken, vreemd contrast… Fijne week weer.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.