Our diary #54

Met deze heerlijke foto sluiten we de week af. Want wat was het een bijzonder weekje. Ik na afscheid op school, werd verrast met een dagje sauna en sloot af met het shooten van heerlijke baby’s. 

Maandag was Aukje weer klaar voor een dagje school. Het was zondags heerlijk weer geweest en de voorspellingen waren goed, dus Aukje kreeg een capri broek aan. Helaas viel het weer een beetje tegen, maar gelukkig had ze het niet koud gehad. Ik zag bij Kruidvat de geweldige collectie voor Koningsdag liggen en nam voor Aukje nog een sjaaltje mee.Ondertussen maakte Emmi er weer een bende van thuis. Ze vindt het heerlijk om alles uit de bak te halen, maar speelt er vervolgens niet mee. Heel fijn haha.Ik maakte weer een plank van de boekenkast leeg. Mijn oude Pabo boeken. En na schooltijd wilde Aukje fietsen, dus zette Maikel het tweede kinderzitje op mijn fiets. We besloten om naar de friettent te fietsen. Zomaar op maandag. Moet een keertje kunnen toch. Het was erg lekker! Misschien heb je Emmi wel zien genieten op mijn Instagram Stories van maandag. Emmi wil niet meer liggen met aankleden, dus doen we het maar zo tegenwoordig. Geen idee waar ze naar wijst hier trouwens, ze kijkt alsof ze een grote spin ziet haha. Ach lief mopje. Zo jammer dat de flessen eraf zijn nu. Woensdag was Aukje vrij van school en we wilden eigenlijk iets leuks gaan doen. Maar het was rotweer en dus bleven we maar thuis. Zie je Emmi onderin zitten?Omdat we niet naar buiten konden, gingen we maar lekker knutselen. Schilderen, kleien, alles erop en eraan. Ondertussen verzette ik al het speelgoed. De tipi tent stond achterin de woonkamer maar dat vond ik zo ongezellig en eigenlijk stak de poot net wat te ver uit. Nu staat hij gezellig voor erbij en ik vind het een stuk rustiger ogen zo. Emmi had het weer druk met vanalles en nog wat. En ondertussen maakten Aukje en ik de afscheidscadeautjes voor de kinderen in de klas klaar. Een notitieboekje, een gum, een potlood met de tafels erop (hihi) en een snoepje. Donderdag was mijn laatste werkdag op school. Emmi genoot ondertussen van een paar lekkere aardbeien. Zo grappig dat ze bij oma en opa wel graag in de box speelt. Maar het speelgoed van Aukje is toch ook wel erg leuk 🙂 Kijk dat trotse snoetje nou! Emmi is dol op fietsen, zo leuk! Vrijdag maakte ik geen foto’s want ik werd verrast met een dagje sauna. Zaterdag maakte ik wel foto’s maar dan van twee hele knappe baby’s (foto’s volgen nog). Verder genoten we weer van het lekkere weer.

Komende week mogen we bij een gymles van Aukje gaan kijken, wil ik eigenlijk op zoek naar een mooie fotolocatie in de buurt, ga ik naar de dierentuin, misschien ook nog naar het circus (of vergis ik me nou een week in de datum?) en ga ik weer samen met Monique en Nicole op stap voor een leuke samenwerking… Fijne week weer!Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.