Our diary #55

Wat een weertje deze week! Zo heerlijk warm mag het van mij wel elke dag zijn, zo fijn! We waren deze week dan ook veel buiten. Kijk je mee naar ons weekoverzicht?
Maandag moest ik Emmi wakker maken om mee naar Aukjes school te gaan. Ik vind dat altijd zo zielig, ze lag er zo heerlijk bij! Gelukkig komt het niet zo vaak voor dat ik de kindjes wakker moet maken. We mochten namelijk bij een gymles van Aukje komen kijken. Super leuk! Daarna gingen wij even een boodschapje doen. En natuurlijk keken we naar de huldiging van PSV. Dinsdag gingen we gezellig naar de dierentuin met een vriendin en haar kids. Het was zo gezellig! En het weer was perfect!Woensdag ging ik met Aukje naar het circus. Dat viel dus enorm tegen maar dat heb je misschien al wel gelezenHet paardrijden in de pauze vond ze gelukkig wel leuk. Daarna gingen we nog even een stukje fietsen met z’n drietjes. Emmi vond het heerlijk!Donderdagochtend mocht ze nog even spelen… En daarna bracht ik haar naar mijn ouders zodat ik naar de Livera in Asten kon voor een leuke samenwerking. Ik was samen met Nicole en Monique en na afloop zochten we nog even een terrasje op. En aten we een lekker broodje carpaccio. Heerlijk ochtendje zo!Ondertussen kroop Emmi bij mijn opa en oma onderin de tafel 🙂En daarna kreeg ik deze foto van mijn moeder. Hihi, moppie was in de auto in slaap gevallen. Na haar slaapje gingen ze lekker met z’n allen naar buiten. Kusje voor Emmi!Ook kwamen Aukjes nieuwe sandalen binnen. Aukje heeft vrij bolle voetjes, dus ze past eigenlijk alleen maar in sandalen van Birckenstock, Kipling of Red Rag. Deze zijn van Red Rag en hebben klittenband, dus zijn makkelijk te verstellen. Aukje is er helemaal blij mee. Zaterdag waren we lekker heel de dag buiten. Ik genoot van mijn meisjes en maakte helemaal geen foto’s omdat mijn telefoon lekker binnen lag. Wel wist ik mijn avondeten nog even vast te leggen, heerlijke asperges van eigen land! Jammie!

Komende week is het lekker vakantie voor Aukje, we hebben een middag met vrienden afgesproken, ik wil met de meisjes op pad om mooie buitenfoto’s te maken, ik moet sowieso nog werken op de Hoeve en hopelijk zit er nog een leuk uitje in. Volgende week zondag mag Aukje met opa en oma naar de show van Ernst, Bobbie en de rest. Dat zal ze wel leuk vinden! Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.