Our diary #57

Hoi hoi! Op deze stralende dag heb ik weer een weekoverzicht voor je klaarstaan. Met foto’s van de Julianatoren, veel slapende Emmi’s en spelende Aukjes. En als laatste foto een unieke, want ik nam zowaar een momentje voor mezelf…

Zaterdagavond ging ik, zoals altijd, nog even bij Emmi kijken. Toen lag ze ondersteboven in haar bedje haha. Gek ding. Ze sliep die nacht overigens erg goed, dus voorlopig leggen we haar dus even andersom in bed. Zondag speelden de meisjes heel even in de speelschuur. Emmi vindt het voortaan ook al zo leuk!Gezellig samen puzzelen. Zondagavond lag ze weer goed. Draaikont. Maandag reden we naar de Julianatoren voor de première van Cas de Ranger. Kijk dat deugnietje achter mij haha.Ze viel mooi op tijd in slaap en werd wakker toen we bij het park aankwamen. Timing hoor. Aukje en Maikel in de regen brandjes blussen haha. Zoekplaatje 😉 Waar is Aukje?Emmi vond het allemaal maar vermoeiend en besloot een dutje te gaan doen. Ondertussen ging Aukje nog even wat attracties af. Ondanks het slechte weer heeft ze enorm genoten! We sloten natuurlijk af met een lekker ijsje!Dinsdag kreeg ik dit lekkere pakket binnen van Optimel. Ze hebben het recept vernieuwd en ik mocht proeven. Ik ben toevallig dol op vruchtenyoghurt (één van mijn cravings tijdens mijn tweede zwangerschap) en deze is ontzettend lekker!In de Cas de Ranger goodiebag zat een vogelhuisje. Deze moest natuurlijk meteen in elkaar worden gezet en Aukje wilde hem beschilderen met glitterverf. Woensdag gingen Aukje en Emmi even met oma op bezoek bij hun overgrootmoeder. Ondertussen kon ik even dweilen en ander saai huishoudelijk werk doen. Toen ze weer thuis kwamen wilde Aukje even een spelletje doen op de tablet. Als toetje maakte ik ’s avonds de aardbeientiramisu van Optimel, jammie!Donderdagochtend konden de zusjes nog heel even lief samen spelen. Maar kort, want om 08.00 uur werd Aukje opgehaald om lekker met oma naar de camping te gaan, de bofkont!Ik vond het tijd worden om Emmi haar speentjes weer eens uit te koken. En ondertussen werd ik overspoeld met heerlijke foto’s vanuit de camping. Mijn moeder was daar dus met een vriendin en allebei hadden ze hun oudste kleindochter bij zich. Twee oma’s met twee kleindochters, super leuk!Vrijdagochtend had ik eerste een fotoshoot en daarna ging ik werken op de Hoeve. Die avond kreeg ik deze foto. Mijn moeder moest daar dus nog naast zien te kruipen haha. Zaterdagochtend kregen we weer schaapjes. Ik ging meteen even met Emmi kijken, die vond het wel leuk. En toen Emmi naar bed ging besloot ik om het huishouden eens even te laten liggen en even een half uurtje in de zon te gaan liggen. Zo lang geleden dat ik dat heb gedaan! Het was heerlijk! Ik dommelde zelfs een beetje weg haha. Ik gun mezelf echt te weinig van dit soort momentjes, momentjes waarop ik helemaal niks hoef. Toch maar eens kijken of me dat wat vaker gaat lukken.

Vandaag ga ik met Aukje naar K3 en dan zit de vakantie er alweer op. Komende week ga ik lekker uit eten met mijn oud collega’s, nog als afscheid. Ook staat er nog een fotoshoot op het programma. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.