Our diary #58

Nou dat rustige weekje is niet helemaal gelukt hoor, maar wat was het een fijn weekje! We gingen naar K3, genoten van het mooie weer en ik mocht maar liefst drie fotoshoots doen. Daarvan laat ik ook alvast een sneakpreview zien…

Vorige week mocht ik deze knapperd fotograferen! Wat was het weer leuk om te doen! Alvast gefeliciteerd Rune!En zondag ging ik gezellig met Aukje naar K3. Even tijd met z’n tweetjes, zo fijn!En stiekem vond ik het zelf ook wel leuk!Toen we buiten kwamen waren we lichtelijk oververhit. Aukje kreeg een ijsje en ik trakteerde mezelf op een frappuccino. Weer terug met de trein. Was trouwens een goede keuze om met de trein te gaan, wat was het druk in de stad!Maandagochtend zat Emmi alweer vroeg met haar neus in de boeken.En Aukje mocht na twee weken vakantie weer naar school. Ik had verwacht dat ik haar met tranen achter moest laten maar dat viel gelukkig 100% mee. Fijn!Na schooltijd speelden we nog even lekker buiten. En ’s avonds ging ik gezellig uit eten. Ik werd getrakteerd door mijn lieve oud collega’s voor mijn afscheid.Dinsdag doken Emmi en ik even de Action in. Daarna begon ik aan de was en Emmi haalde ondertussen het hele huis overhoop haha. Er kwam nieuw speelgoed binnen en na schooltijd speelde Aukje meteen met haar nieuwe hinkelbaan. Ook werd haar nieuwe ijskraampje meteen getest. En Emmi ging ondertussen binnen vrolijk door met rotzooi maken. Die avond mochten de meisjes in bad met de nieuwe foam letters. Die vindt Aukje zo leuk!Woensdagochtend mocht ik de zwangerschapsshoot van lieve Corrina en Tim doen. De eerste keer dat ik een zwangerschapsshoot deed, dus ik vond het best spannend maar gelukkig zijn de foto’s mooi geworden!Na schooltijd nam Aukje weer een vriendinnetje mee naar huis. Gezellig! Samen op het hobbelpaard. Toen Aukjes vriendinnetje naar huis was gingen wij nog even een boodschap doen. Aukje mocht een kaartje uitzoeken voor haar jarige oom. Ze zocht eerst deze kaart uit maar die hebben we maar laten staan, aangezien haar oom nog lang geen 50 is haha. Aukje wilde zelf de kaart schrijven. Ze begon heel goed, maar bij Emmi’s naam ging het mis haha. Er staat: ome Stefan xxx Aukje en Emmi. Alleen pasten de MI niet meer achter EM voor de naam Emmi, dus die heeft ze random in de kaart geschreven haha. Donderdag was Aukje weer vrij en dus alle tijd om lekker met Emmi te spelen. En samen met mij te kleien. En nog meer te kleien.En nog meer te kleien…Na Emmi’s slaapje gingen we naar de verjaardag van ome Stefan. Vijdag begon lekker rustig. Aukjes grote vriend was jarig dus er moest geknutseld worden. Daarna kregen we visite en konden de kindjes lekker spelen in de speelschuur. En na een ochtend intensief spelen was dit middagdutje welverdiend. daarna nog even snel een boodschap doen en de vrijdag zat er alweer op. Zaterdagochtend begon weer met een shoot, maar daarvan kan ik de foto’s nog niet laten zien. Aukje vond deze puzzel en wilde een moeilijkere haha. Die hadden we helaas niet dus ze moest het hiermee doen. In de middag gingen we naar de verjaardagsbarbecue van lieve Monique en Michiel, en ’s avonds zette ik alvast wat foto’s op mijn nieuwe Instagram account… Fotografie Charlotte… Ga jij me daar alvast volgen?

Komende week mag Aukje weer de hele week naar school. Verder staan er weer twee shoots op het programma en hopelijk laat het zonnetje zich nog een paar keer zien. Want dat was toch wel erg fijn afgelopen weken! Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.