Our diary #61

Een beetje later dan normaal, want het was gisteren erg gezellig en al laat toen ik thuis kwam… Maar inmiddels heb ik alle foto’s van  afgelopen week weer verzameld en kan je weer lekker meekijken in onze week…

Ik kan echt geen genoeg krijgen van slapende kindjes! Zo lief!Zondagochtend begonnen we even bij de schaapjes. Goedemorgen schaapjes.Het was al vroeg warm dus we doken de tuin in. Ook de rest van de dag deden we niet veel. Lekker in en om het huis hangen, spelen en luieren.Maandagochtend brachten we Aukje naar school en we gingen meteen daarna een boodschap doen. Emmi vond de keukenrol erg lief haha.Na Emmi haar slaapje haalde Maikel haar uit bed en ze sliep gewoon verder. Zo lief!Toen ze eenmaal wakker was ging ik met Emmi een boodschap doen zodat Maikel ook even een dutje kon doen. ’s Avonds gingen we lekker barbecueën bij Hein en Stefanie.  Dinsdag mocht ik mijn nagels weer mooi laten maken en Emmi ging gezellig mee. Altijd weer die keuze… Ik ging dit keer trouwens wel voor een zomers kleurtje, in plaats van altijd donker. Na schooltijd nam Aukje een vriendinnetje mee naar huis en omdat de meiden gingen kleuren wilde Emmi ook mee doen.Maar daarna besloot ze dat ze toch liever met haar eigen speelgoed wilde spelen. Woensdag wilde Aukje niet afspreken na schooltijd dus speelden de meisjes lekker samen in de tuin. En ze hielpen Maikel bij het in elkaar zetten van Aukjes nieuwe fiets!Donderdag ging ik werken en kreeg ik deze foto van mijn moeder doorgestuurd. Moppie!Toen ze Aukje van school gingen halen viel Emmi in de auto in slaap. Daarna wilde ze thuis niet meer verder slapen helaas…Maar gelukkig was het lekker weer en als de meisjes buiten kunnen spelen dan is het goed. Twee echte buitenkindjes!Lekker met water kliederen.Je grote zus vervelen haha. Voor het eerst in de zandbak voelen. Vrijdag werkte ik weer en toen de kindjes weer thuis waren aten we frietjes. Daarna bracht ik de kindjes naar mijn ouders voor een logeerpartijtje, want de volgende ochtend moest ik al erg vroeg opstaan…Ik ging namelijk naar een blog event, Bloggers By Nature. Het was erg leuk, leerzaam en inspirerend en ik heb nu een vol hoofd waar ik het liefste meteen mee aan de slag zou gaan. Helaas moet ik even geduld hebben want vandaag zijn de kindjes echt aan de beurt. Lekkere lunch!Ondertussen kreeg ik natuurlijk weer wat foto’s van mijn meisjes.Never not eating haha. Aukje zette samen met opa een picknicktafel in elkaar.En Emmi knuffelde met haar grote vriend Bumba. Chillen met die billen!Na het blog event gingen wij nog met een aantal meiden uit ons app groepje lekker uit eten. Cocktailtje erbij! Die was erg lekker trouwens!Iedereen nam biefstuk behalve ik haha. Ik ging voor de spare ribs.En als afsluiter nog even deze gezellige groepsfoto. Het was een top dagje!

Vandaag staat er niks op de planning, de rest van de week ook niet zoveel en in het weekend weer een gezellig etentje en een verjaardag. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.