Our diary #64

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. We gingen gezellig zwemmen, ik nam alvast een kijkje in ons maïsdoolhof en sloot de week af met een gezellig dagje shoppen in Den Bosch…

Maandagochtend. Aukje naar school, de boodschappen binnen dus tijd om even te chillen op de bank. Met pink omhoog zoals een echte dame hoort te doen 😉 Aukje had een studiemiddag dus we haalden haar lekker op tijd op van school en reden door naar Center Parcs de Kempervennen voor een gezellig middagje zwembad. “Mama help me dan!” Omhoog, omlaag, omhoog, omlaag. En dat wel 100 keer.Wat genoten beide meisjes enorm van het zwembad. Dit moeten we echt vaker doen!Na het zwemmen was Emmi ontzettend moe maar ze wilde nog wel een rondje mee op de draaimolen. Dinsdag kroop Emmi in de boekenmand om een boekje te lezen, terwijl ik ondertussen de was kon vouwen. Altijd weer die tipi tent. Ze vindt hem geweldig!Ik vind de kids lijn van Anni Rolfi echt het fijnste ondergoed voor Aukje. Mooi, fijne kwaliteit, niet te duur en de broekjes zijn wat langer dan veel andere, waardoor Aukje tijdens de gymles op school gewoon bedekte billen heeft. Wel zo fijn. En nu had Anni Rolfi dus een set met opstrijkplaatjes, super leuk! Ik koos voor deze combinatie en hield daarna nog drie ananassen over (no spon, gewoon enthousiast).Aukjes vriendinnen vinden Emmi ook altijd erg leuk 🙂 We gingen woensdag ook nog even naar de winkel om een paar verjaardagscadeautjes te kopen. Emmi en twee van haar favorieten, een boekje en de tipi tent.Ik dook even het maïsdoolhof in om een foto te maken van de aankleding van de nieuwe speurtocht…En Aukje deed ondertussen even een powernap, totdat haar kleine zusje haar wakker kwam maken. Aukje wilde haar nagels weer gelakt en je begrijpt dat ze zelf deze prachtige combi heeft uitgekozen. Donderdag ging ik werken en maakte ik onder andere deze kaasstengels voor de high tea. Emmi at lekker een boterhammetje met stroop. En kroop in haar favoriete stoel. Lekker spelen met potjes en pannetjes. Ze kan echt al spel nadoen, zo leuk!Even de ramen van mijn opa en oma wassen met haar neus 😉 En weer lekker lezen. Aukje kwam uit school en wilde lekker tekenen.En tijdens het koken vond Emmi het tijd om even te chillen haha. Gek ding!Aukje kwam thuis met haar rapport dus daar moeten we natuurlijk meteen even samen naar kijken. Vrijdagochtend bracht ik Aukje weer naar school en daarna mocht ik weer aan het werk op de Hoeve. Zaterdag ging ik gezellig shoppen met mijn lieve vriendinnetje in Den Bosch. We begonnen met een heerlijk gebakje en aten een heerlijke lunch bij Gusto. Favorietje hoor!Ondertussen hadden de kindjes lol in de caravan bij opa en oma. Geen speelgoed meer nodig hoor haha. Lekker steppen op Aukjes step. En huilen toen ze moest stoppen 🙂 Aukje wilde nog even verven. En Emmi keek nog even naar de visjes en toen kwamen de meisjes alweer naar huis.

Vandaag hebben we familiedag dus hopelijk blijft het droog. Verder heb ik komende week weer een aantal leuke afspraken op de planning, dus wederom een gezellig druk weekje. Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.