Our diary #65

Wat kan ik toch ontzettend genieten van het heerlijke weer! Zo erg zelfs dat ik steeds vergeet om foto’s te maken… Gelukkig heb ik er wel een paar keer aan gedacht. In de dierentuin, op school, in de tuin en bij een vriendinnetje thuis…

Maandag is boodschappendag. En kijk eens wat een leuk kindje er in de aanbieding was 😉 En als papa dan even een middagdutje doet, dan is het natuurlijk jouw taak als dreumes om allerlei spulletjes naar papa toe te brengen.Aukje had vorige week maandag maar een halve dag school, dus daarna gingen we naar de dierentuin. Even schommelen met papa. “Kijk, ik ben een flamingo!”Tijd voor een selfie! Anders sta ik zelf nooit op de foto…Aukje kijkt wel even waar we naartoe moeten.Klimgeitje.“Die die!”Onze held hoor haha. Maar o wee als hij was gaan grommen… 😉We kregen vorige week deze leuke Tiptoi set opgestuurd. Hier volgt deze week nog een review van. Woensdag mocht ik op rapportgesprek komen bij de juffen van Aukje. Ik was een beetje vroeg, zoals gewoonlijk.Later die week ging ik nog even met Aukje de stad in. Ze moet om de één of andere reden altijd even met paaltjes knuffelen, gek ding.Emmi deed verstoppertje in bed 😉Afgelopen maandag ging Aukje op schoolreisje. Wat had ze er zin in!Na het schoolreisje weer naar huis wandelen. Maar Aukje was moe en had zere voeten dus papa mocht sjouwen. We maakten ook nog even een bak met dieren schoon voor Aukjes klas. Ik hang eigenlijk nooit was buiten, maar deze week heb ik het wel een aantal keer gedaan. Het is echt zo snel droog dan, ideaal. Ik hang alleen niks van Maikel buiten want hij wordt daar niet zo blij van met zijn hooikoorts.Als je me op Instagram volgt dan heb je dit schattige filmpje van Emmi vast al voorbij zien komen. Ze was met de watertafel aan het spelen en probeerde tussendoor steeds water te drinken met haar handjes. Deze week kwam er ook een nieuwe trolley binnen voor Aukje en ze vindt hem geweldig. Ze pakt er al heel de week allerlei spullen in voor haar denkbeeldige vakantie.Vrijdag was de laatste schooldag. Aukje gaf de juffen deze letterborden als bedankje. Een huis vol speelgoed en ze spelen met een lege doos… Deze week maar eens wat speelgoed opruimen en naar zolder brengen en wat ander speelgoed naar beneden halen. Hopelijk wordt er dan weer mee gespeeld. Aukje zat in de kruipbuis en ze geven elkaar een kusje door het gaas heen, zo schattig!Gisteren gingen we nog even op visite bij Suzan en haar zoontje Reik. Hoewel Aukje thuis nooit met haar keuken speelt, deed ze dat hier wel. Toch anders bij een ander….En Emmi speelde ondertussen de mooiste melodietjes 😉 Onderweg naar huis viel deze dame in slaap. Als het aan haar ligt dan slaapt ze nog elke middag even.

Komende week staan er een heleboel leuke dingen op de planning. We hebben vandaag twee verjaardagen, Aukje mag cakejes gaan bakken bij haar grote vriendin Stefanie, we gaan lekker naar de Efteling, naar de kermis en Emmi moet naar het consultatiebureau voor de afspraak die we al twee keer hebben moeten verzetten. Een druk maar gezellig weekje dus! Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.