Our diary #68

Wat een heerlijke week weer! En we zitten gewoon alweer halverwege de zomervakantie, zo snel! Ik vind het zo gezellig met Aukje thuis, alleen moet ik toegeven dat het voor mijn huishouden beter is als de school straks weer begint hoor 😉 Maar goed, dit deden we deze week allemaal…

Zondag moest Maikel een huisje maken van de bank. Aukje vindt dit altijd super leuk, maar zo te zien was er nog iemand die graag op zichzelf wil wonen 😉Ik probeerde ’s avonds de fotoshoot van de dag ervoor te bewerken, maar het waren zoveel foto’s dat ik wat meer tijd nodig had haha. Maandag gingen we lekker lunchen. Het was een beetje heet, maar in de schaduw ging het wel. Aukje en Emmi speelden nog even en toen gingen we weer naar huis. We reden even naar de broer van Maikel en plukten meteen wat verse aardbeien. Aukje ging ook meteen even kijken hoe het met de pompoenen was. Dinsdag kwamen opa en oma terug van vakantie dus we gingen even gezellig op visite. Ik verzond de foto’s van de shoot van zaterdag. Zo leuk om te doen! Ik heb alleen nog een beetje moeite met het verdelen van mijn tijd. Ik zou zo graag meer shoots willen doen maar wanneer??Mijn mooie nieuwe bikini kwam binnen en ik ben er zooooo blij mee!Woensdag gingen we naar Hullies, naar de waterspeeltuin. Even wat eten en daarna lekker spelen en spetteren. Ik at deze salade. De kindjes speelden ook nog even in de gewone speeltuin van Hullies en daarna reden we met onze vrienden mee om daar de dag af te sluiten met een bbq. Gezellig!
Donderdag gingen de meisjes naar mijn ouders. Gezellig kaarten met mijn opa en oma.Lekker koekjes eten. En ijsjes!Ondertussen had ik een fotoshoot met Nicole. Hier maakte zij stiekem een foto van mij 🙂
Ondertussen hadden de beren een theekransje bij opa en oma. En knuffelden onze meisjes er weer op los. Zo lief!
Even lekker verkoeling zoeken in het badje.Zo fijn!Voor mij kwam ondertussen een fijn pakketje binnen. Een pakketje vol verwennerij van Newpharma. Newpharma is de eerste online Belgische apotheek en ze verkopen meer dan 30.000 producten. De laatste tijd breiden ze steeds meer uit naar Nederland, vandaar dat ook ik een pakketje mocht ontvangen. Ik kreeg een memory spel, Himalaya tandpasta, Bioderma Atoderm Gel Douche, Galenco lichaamsmelk, Micellaire water Bioderma, Vichy Idéalia Nachtverzorging, Rogé Cavaillès Hydraterende Bad en Douchemelk en een Neutrogena handcrème. Wat een heerlijk pakketje! Verder kan je bij Newpharma ook terecht voor cosmetica, babyverzorging, haarverzorging en alle andere drogisterij artikelen. Vrijdag was Emmi al heel vroeg wakker. Ze kwam nog even bij ons in bed waar ze nog lekker verder sliep. Zo lief!Maikel bracht Emmi naar het kinderdagverblijf en wij gingen lekker zwemmen met Aukje. Ze heeft genoten!Zaterdag ging ik even een boodschap doen met de meisjes. Kijk nou hoe lief ze elkaars handje vasthouden!Betrapt op ijdel zijn in de tipi tent 😉 Gezellig met grote zus erbij. En gisteravond legde ik Emmi een half uurtje eerder in bed, zodat Aukje en ik nog even alle tijd voor elkaar hadden. Zo fijn. Tijd om nageltjes te lakken en Aukjes favoriete boek te lezen.

Komende week staat weer vol leuke dingen gepland. Zo heb ik met een vriendin een heerlijke verwendag gepland staan, gaan we een dagje naar de Julianatoren, een oud collega komt op bezoek om een taart te maken, gaan we een middagje naar de kermis, staan er weer wat verjaardagen op de planning en vandaag gaan we naar klein Costa Rica in Someren. Alweer zo’n gezellige week! Fijne week weer!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.